Mail in de Cloud

Uw complete mailoplossing in de Cloud

Met de Cloudiction Hosted Exchange oplossing zijn uw e-mail, contactpersonen, afspraken en taken voor u benaderbaar via het internet. Met een PC, laptop, tablet of smartphone kunt u vanaf elke locatie met een (draadloze) netwerkverbinding bij uw gegevens komen; op ieder moment van de dag.

Hosted Exchange
De Cloudiction Hosted Exchange oplossing is een zakelijke e-maildienst gebaseerd op Microsoft Exchange 2013. Met Cloudiction Hosted Exchange kunt u zeer eenvoudig mailboxen laten beheren met uw eigen domeinnaam. Microsoft Exchange verzorgt ook de gedeelde adreslijsten, agenda’s en de synchronisatie van uw afspraken, taken en contactpersonen met uw tablet of smartphone.

De Cloudiction Hosted Exchange diensten worden geleverd op een eigen Enterprise Class infrastructuur vanuit twee professionele datacenters gevestigd in Amsterdam en Waalwijk. Hiermee kunnen zeer betrouwbare en redundante omgevingen worden aangeboden. In deze datacenters zijn de meest optimale omstandigheden gerealiseerd om de continuïteit en veiligheid van uw Cloudiction RDS oplossing te garanderen. Doordat de Cloudiction RDS oplossing op een platform draait in een Nederlands gecertificeerde datacenters, valt de oplossing onder de Nederlandse wetgeving.

U bepaalt zelf wie er toegang krijgt tot de Cloudiction RDS oplossing. Op deze wijze kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsdata veilig is opgeslagen en niet toegankelijk is voor ongewenste bezoekers.

De Cloudiction Hosted Exchange oplossing hanteert een prijs per gebruiker, waardoor u eenvoudig het aantal gebruikers kunt verhogen of verlagen. U betaalt dus alleen voor wat u ook daadwerkelijk afneemt.

De Cloudiction Hosted Exchange oplossing biedt continuïteit, gemak en flexibiliteit. Ideaal voor bedrijven die zich willen focussen op hun core business.

Voordelen van Cloudiction Hosted Exchange

·         Altijd bij uw e-mail, agenda en contacten

·         Agenda en e-mail delen met collega’s

·         Spam-, virus- en malwarefiltering

·         Alle gegevens worden centraal opgeslagen

·         Dagelijkse backup

·         Uw bedrijfsdata altijd veilig opgeslagen

·         Veiligheid van uw bedrijfsgegevens gegarandeerd

·         Altijd de juiste licenties voor uw Exchange omgeving

·         Geen zorgen over software upgrades, patches en beheer

·         Geen Exchange server op kantoor

·         Lage kosten per medewerker en betalen naar gebruik

·         Toegang tot support en helpdesk ondersteuning