Migraties

Van oud naar nieuw

Uw oude ICT-omgeving overbrengen naar een nieuwe ICT-omgeving. Dat betekent dat u bijvoorbeeld niet meer op eigen serversĀ  werkt, maar op onze Cloud. Wij verzorgen dan voor u het gehele beheer. Ook maken wij iedere dag een automatische back-up van uw bestanden. Daarnaast is de (beveiligings-)software altijd up-to-date zodat u optimaal kan werken. Wij kunnen ook IT-personeel leveren zodat u de juiste (benodigde) kennis in uw bedrijf heeft.

De ontwikkeling van soft en hardware is voortdurend in beweging. Hardware wordt sneller en slimmer, besturingssystemen steeds beter. Door deze ontwikkelingen kan het gebeuren dat
uw IT omgeving niet meer compatible is met de huidige maatstaven en er dus gemoderniseerd moet gaan worden. Hoeveel impact heeft dat op uw bedrijf en uw medewerkers? Aanschaf van nieuwe hardware en software is eenvoudig, maar dan blijkt dat in de praktijk dat deze hard- of software niet meer aansluit op uw bestaande IT omgeving. Cloudiction heeft jarenlange ervaring op dit gebied, en kan deze zorg voor U volledig uit handen nemen. Cloudiction begeleid het hele Migratie traject. Van de aanschaf van de hardware tot het trainen van uw medewerkers.