Over Cloudiction

Wie zijn wij

Wij zijn sinds 1991 actief op de Nederlandse IT markt. Eerst als hard- en software leverancier voor het MKB en de groot-zakelijke markt. Vanaf 2005 zijn wij doorontwikkeld tot specialist in preventief beheer  en datacenter gebaseerde oplossingen voor IT bij bedrijven.

Met specifieke managementtools bewaken wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de kwaliteit van uw hard- en software. Daarmee bent u verzekerd van een storingsvrij werkende automatisering.

Speciaal voor klanten die hun automatiseringssysteem willen optimaliseren, hebben wij een scan ontwikkeld. Binnen een dag heeft u inzicht in de inefficiënties, de risico’s en de verbeterpunten in de automatisering van uw bedrijf.

Anders dan andere?
Heeft u bijzondere wensen? Wij denken graag met u mee. Wij werken projectmatig (volgens Prince2/ITIL structuur) aan verschillende IT oplossingen. Op maat, op tijd en binnen het afgesproken budget.
Wat zijn wij voor bedrijf? Om kort te gaan: energiek, ervaren en no-nonsense. In de praktijk komt dat neer op een combinatie van vakkennis met jeugdig enthousiasme. Onze medewerkers werken continu aan de verbreding van hun kennis. Ten eerste omdat we ons in een branche bevinden waar de ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen. Ten tweede omdat we niet alleen kwaliteitsproducten leveren, maar ook kwaliteitsdiensten. Van de ruim vijftig medewerkers is meer dan tweederde werkzaam in de ondersteuning van klanten. Daarom is kwaliteit in dienstverlening voor ons een topprioriteit.

 

cloudition-transparant