Referenties

Prettig als een bedrijf nooit nee zegt!

Armando Veenhuis

“Dat hoor ik gelukkig vrijwel nooit bij Cloudiction / Compu-Prof. Ik bel pas als het echt nodig is, want wij kunnen veel met ons eigen IT-team. De specialisten bieden veel service en kwaliteit. Ik heb in het verleden met de nodige partijen gewerkt en kan dus aardig oordelen over de kwaliteit van de dienstverlening. Van collega’s uit het vak hoor ik nogal eens de nodige kritiek op het functioneren van hun ICT-partners. Gelukkig herken ik daar bij ons niks van.” Aan het woord is Armando Veenhuis, die met zijn team verantwoordelijk is voor de automatisering.

Een deal is een deal. De mensen van Compu-Prof begrijpen dat.

Marius Laurijsen

“En dat is voor ons ontzettend belangrijk. Wij kunnen op de mensen van Cloudiction / Compu-Prof bouwen. Dat moet ook wel, want we kunnen niet alles zelf. De betrouwbaarheid in advies, levering en diensten vind ik hun sterkste kant. Wat ik ook gemerkt heb, is het feit dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen grote en kleine klanten. Iedereen is belangrijk. Wij hebben steeds meer behoefte aan een stuk meedenken en advisering. Nu heb ik bijvoorbeeld een zieke werknemer die wat langer afwezig zal zijn. Cloudiction / Compu-Prof komt met een goede oplossing rekening houdend met ons budget. Opvallend is ook het vrij brede kennisgebied voor de relatief kleine organisatie (± 25 medewerkers).” Aan het woord is Marius Laurijsen, IT manager van DKSH Nederland.

Tijdens de implementatie van onze drie nieuwe netwerken zijn we slechts één dag uit de roulatie geweest.

Albert Bien

“We zijn een directmailbedrijf. Dit betekent dat wij voor een groot deel afhankelijk zijn van datatechnologie en automatisering. Onze opdrachtgevers eisen nauwkeurig werk van ons. Dat moet vlekkeloos, snel en betrouwbaar verlopen. Daar leven we van. Een goed opgezette automatisering is dus onontbeerlijk. Sinds we werken met Cloudiction / Compu-Prof zijn we daar zeer tevreden over. Wat me erg goed bevalt, is dat we te maken hebben met een vast aanspreekpunt. Hij kent onze situatie goed en heeft aan weinig woorden genoeg. Alles loopt zoals we afspreken en dat is een geruststellende gedachte.”, Albert Bien is verantwoordelijk voor IT en personeelszaken. Ook geeft hij mede-leiding aan de 75 medewerkers van het bedrijf.

We gingen wel kijken bij anderen, maar we wisten het al snel zeker.

Rob Neervoort

“Dat was toen wij een nieuw netwerk wilden. Toen heb ik ook met andere leveranciers gesproken. Cloudiction / Compu-Prof kwam er al snel als beste en betrouwbaarste uit. Van die beslissing heb ik geen enkele minuut spijt gehad. Het loopt namelijk prima. Ik besef dat het simpeler gezegd is dan gedaan. In Cloudiction / Compu-Prof hebben wij een soepele en open leverancier, die de afspraken nakomt. Voor mij is het een organisatie met prettige mensen, makkelijk bereikbaar en ze helpen ons goed als wij vragen hebben.” Aan het woord is Rob Neervoort, financieel manager.