Telefonie in de cloud

Uw telefonie oplossing in de Cloud

Vaste telefonie heeft de afgelopen jaren veel technologische ontwikkelingen doorgemaakt. De volledige uitbesteding hiervan is middels de komst van het internet en betrouwbare Voice over IP (VoIP) technologie een geaccepteerd begrip geworden. Tegenwoordig zijn er meer VoIP aansluitingen dan de ouderwetse ISDN en analoge aansluitingen.

Hosted VoIP
Traditioneel is de infrastructuur voor telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefonie gaat via een analoge lijn en data via een internet lijn. Met de Hosted VoIP oplossing is het mogelijk om zowel data als spraak over één internet lijn te transporteren. Om er voor te zorgen dat uw gesprekken, indien nodig, op het traditionele telefoonnetwerk terecht komen is er een SIP trunk nodig. De SIP trunk neemt u direct af bij een SIP provider zoals bijvoorbeeld 12Connect. De kosten voor de SIP trunk en uw belkosten worden dan ook direct vanuit de SIP provider aan u gefactureerd.

Met de Hosted VoIP oplossing heeft u niet meer fysiek een telefooncentrale in uw bedrijfspand. De telefooncentrale, die gehost wordt in een van onze beveiligde datacenters, benaderd u via het internet. Waardoor een grote investering in een fysieke telefooncentrale komt te vervallen.
Doordat de telefooncentrale in ons datacenter volledig redundant is uitgevoerd heeft de Hosted VoIP oplossing een beschikbaarheid van 99,9%.

Uw VoIP netwerk is eenvoudig uit te breiden met nieuwe vestigingen, telewerkers en freelancers. Wanneer er nieuwe medewerkers bijkomen sluit u simpelweg een extra IP toestellen aan op het bestaande netwerk en kunt u direct bellen en gebeld worden. Hiermee is de Hosted VoIP oplossing zowel schaalbaar als locatie onafhankelijk.

Met de Cloudiction hosted VoIP kunt u aanzienlijke besparingen behalen op uw gesprekskosten, aansluitkosten en maandelijkse abonnementen. Deze kunnen oplopen tot 25% op nationale en zelfs 50% op internationale gesprekskosten.

Voordelen Cloudiction Hosted VoIP

·         Lage kosten per medewerker en betalen naar gebruik

·         Kostenbesparend

·         Betere bereikbaarheid

·         Betrouwbaar

·         Flexibel

·         Wereldwijd regio onafhankelijk

·         Toegang tot support en helpdesk ondersteuning