Werkplek in de cloud

 

Uw complete werkplek in de Cloud

Binnen organisaties groeit het flexwerken, mobiel werken en thuiswerken enorm.
U wilt dat uw medewerkers altijd en overal op een veilige manier kunnen werken vanaf een PC, laptop, tablet of smartphone; op ieder moment van de dag.

Remote Desktop Services
Met de Cloudiction Remote Desktop Services (RDS) oplossing hebben uw medewerkers ieder een eigen complete werkplek in de Cloud met toegang tot e-mail, bestanden en al uw bedrijfsapplicaties (ook uw handelspakket, financiële software, etc.). Via een dubbelklik van uw muis op het RDS icoon, logt u eenvoudig in op uw eigen werkplek in de Cloud. Via het internet heeft iedere medewerker toegang tot zijn of haar persoonlijke werkomgeving; vanaf elk gewenste locatie, op elk gewenst moment en vanaf elk gewenst apparaat!

De Cloudiction Hosted Exchange diensten worden geleverd op een eigen Enterprise Class infrastructuur vanuit twee professionele datacenters gevestigd in Amsterdam en Waalwijk. Hiermee kunnen zeer betrouwbare en redundante omgevingen worden aangeboden. In deze datacenters zijn de meest optimale omstandigheden gerealiseerd om de continuïteit en veiligheid van uw Cloudiction RDS oplossing te garanderen. Doordat de Cloudiction RDS oplossing op een platform draait in een Nederlands gecertificeerde datacenters, valt de oplossing onder de Nederlandse wetgeving.

U bepaalt zelf wie er toegang krijgt tot de Cloudiction RDS oplossing. Op deze wijze kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsdata veilig is opgeslagen en niet toegankelijk is voor ongewenste bezoekers.

De Cloudiction RDS oplossing hanteert een maandelijkse prijs per gebruiker, waardoor u eenvoudig het aantal gebruikers kunt verhogen of verlagen. U betaalt dus alleen voor wat u ook daadwerkelijk afneemt.

De Cloudiction RDS oplossing biedt continuïteit, gemak en flexibiliteit. Ideaal voor bedrijven die zich volledig willen focussen op hun core business.

Voordelen van de Cloudiction RDS oplossing

·         De vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken

·         Lage kosten per medewerker en betalen naar gebruik

·         Hetzelfde bureaublad met bedrijfsapplicaties ongeacht het apparaat

·         Uw bedrijfssoftware en data altijd veilig centraal opgeslagen

·         Veiligheid van uw bedrijfsgegevens gegarandeerd

·         Geen zorgen over software upgrades, patches en beheer

·         Altijd de juiste Microsoft licenties voor uw Cloud omgeving

·         Geen grote investeringen meer aan servers en storage

·         Toegang tot support en helpdesk ondersteuning

·         Dagelijkse back-up

·         Spam-, virus- en malwarefiltering