Cloud applicatie.

Er zijn verschillende redenen om een cloud applicatie te ontwerpen, bouwen en beheren. Vaak komt het voort uit het tekortschieten van bestaande applicaties. Door middel van een eigen applicatie kunt u ook een voordeel behalen ten opzichte van concurrenten. Maar ook uw bedrijfskritieke- of bedrijfsspecifieke applicatie kan worden gehost in de cloud.

Echter zien we vaak dat organisaties geen rekening houden met bijvoorbeeld de veiligheid en compliancy. Ook bij de grote gevestigde namen (lees Microsoft, Google en Amazon) is het vaak onduidelijk waar data zich bevindt. Maar wij zijn gegarandeerd compliant. Wij hebben alleen gecertificeerde Nederlandse datacenters waarmee we voldoen aan AVG/GDPR.

Overigens hebben wij ervaring met groot- en kleinschalige cloudtransformaties die multiplatform worden getransformeerd. Ook heeft u bij ons geen vendor lock-in omdat we gebruik maken van marktstandaarden.

 

wifi beheer overal werken buiten laptop

Wat is onze ervaring?

Al sinds 2003 leveren wij (private) clouddiensten, gehost vanuit verschillende gecertificeerde datacenters in Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid van de cloud-oplossing te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op ’s werelds meest toonaangevende merken als HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende ‘bouwstenen’ die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie– of serveroplossing, tot en met een complete werkplek bij ons in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben?

 

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.