Cloud consulting.

Het doel van onze cloud consulting dienst is simpel; wij willen dat uw ict voldoet aan eisen vanuit uw organisatie. Bovendien kijken we gezamenlijk hoe ict het beste kan bijdragen aan uw operationele- en strategische doelen. Zoals het doel om meer gebruik te maken van cloud computing. Dat is geen gemakkelijke keuze en er zijn valkuilen die wij als van dichtbij gezien hebben.

Het kan namelijk zijn dat u advies wilt over wat het beste past in uw organisatie. Neem bijvoorbeeld de vraag wat voor soort cloud ingezet moet worden. Zoals een private-, hybrid– of public cloud. Onze afdeling cloud consulting krijgt de meest uiteenlopende vragen waar uw organisatie behoefte voorop staat.

Vragen die we zoal krijgen: “Welke diensten passen het beste bij uw it-omgeving?” en “wat voor managed services zijn daar voor nodig?”. Vaak worden ict-oplossingen in de cloud overwogen omdat het kosten kan besparen. Echter het kan zijn dat besparingen gering zijn, maar waarvoor kies je dan een cloud?

wifi beheer overal werken buiten laptop
cloudiction team kantoor mkb

Ervaren cloud consultants?

Sinds 1991 zijn wij actief als organisatie die advies en managed services aanbiedt. Overigens net zoals onze consultants. Zij zijn in de afgelopen jaren actief geweest op grote- maar ook kleine ict-projecten. Denk hierbij aan o.a. Virtual CIOs, projectmanagers, projectondersteuners, systeembeheerders, migratie specialisten en systeem architecten. Daarom hebben we altijd een specialist die advies kan leveren op uw vraag.

Door onze eigen specialisten hebben we verschillende private-, hybrid– en public clouds die gericht zijn op betrouwbaarheid en veiligheid. Overigens worden onze oplossingen gehost vanuit verschillende datacenters. Bovendien staan deze datacenters in Nederland om veiligheid te kunnen garanderen. Ook zijn al onze cloud-oplossingen zijn namelijk redundant en gebouwd op ’s werelds meest toonaangevende merken als HPE en Cisco.

 

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.