Cloud opslag.

Cloudiction staat voor veiligheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld die voldoet aan de hoogste eisen. Daar hoort ook compliancy bij. Om deze reden hebben wij meerdere gecertificeerde Nederlandse datacenters. Immers staat AVG/GDPR niet toe dat gevoelige data zomaar ergens op de wereld opgeslagen staat. De Nederlandse regelgeving wordt gezien als één van de beste ter wereld omtrent data.

Data kunt u door middel van FTP, FTPS, SFTP en rsync opslaan in de Cloudiction Cloud. Deze stellen we beschikbaar via meerdere onafhankelijke platformen waardoor we een hoge continuïteit kunnen bieden. Daarnaast is de cloud opslag meerdere keren geaudit op veiligheid. Verder staan wij open voor iedere security audit die u wenst.

Overigens maken we automatisch dagelijks back-ups van uw cloud opslag. En u bent altijd bij ons in de lead. Gezamenlijk kijken we naar uw wensen en daar geven we invulling aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld de veiligheid verhogen door middel van 2-factor authentication en andere hulpmiddelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Wat is onze ervaring?

Al sinds 2003 leveren wij (private) clouddiensten, gehost vanuit verschillende gecertificeerde datacenters in Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid van de cloud-oplossing te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op ’s werelds meest toonaangevende merken als HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende ‘bouwstenen’ die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie– of serveroplossing, tot en met een complete werkplek bij ons in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons securitybeheer te bieden heeft?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.