Clouddiensten

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

U heeft de termen ‘clouddiensten’ en ‘cloud hosting’ vast al regelmatig horen vallen. Het werken in de cloud heeft namelijk volgens velen de toekomst. Maar wat houdt werken in de cloud eigenlijk in en is het ook echt de beste IT-oplossing voor uw bedrijf? Wij van Cloudiction leggen u graag uit wat voor clouddiensten er zijn en wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

Clouddiensten zorgen ervoor dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt

Clouddiensten en cloud hosting zijn verzameltermen voor een aantal hosting-gerelateerde diensten en oplossingen. Bij cloud hosting maakt u bijvoorbeeld gebruik van een IaaS, PaaS of SaaS cloud werkplek in de private, public of hybrid cloud. Alle data van uw bedrijf vindt u in de cloud, die uw huidige servers vervangt. Het voordeel daarbij is dat de cloud server op afstand bereikbaar is vanaf elke gewenste locatie of ieder type apparaat. Zo kunt u waar u maar wilt bij uw bedrijfsgegevens, u hoeft enkel in te loggen en u heeft uw gegevens al bij de hand. Bovendien is een cloud zoveel meer dan opslagruimte alleen. Via de cloud server kunt u namelijk onder andere applicaties als Word, Outlook en boekhoudingspakketten gebruiken en rechten toekennen op bestanden.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop
netwerkbeheerder

De voordelen van cloud hosting voor de opslag van bedrijfsgegevens

Clouddiensten als cloud hosting bieden verschillende voordelen voor de opslag van bedrijfsgegevens. Cloud hosting is de perfecte oplossing voor vele bedrijven en brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Meer mogelijkheden voor flexwerken, omdat u altijd en overal bij uw bedrijfsgegevens kunt;
  • Het beheer van de cloud server zit bij de prijs van de clouddiensten die u afneemt inbegrepen, dus u heeft geen eigen beheerders meer nodig voor uw servers;
  • De cloud server is altijd up-to-date en daarmee ook compatible met de software die u gebruikt;
  • Clouddiensten zijn flexibel in te zetten en aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Verandert het aantal werknemers? Dan zijn de diensten eenvoudig uit te breiden of in te krimpen;
  • U bent niet langer afhankelijk van fysieke servers of computers voor de opslag van uw gegevens. Is uw computer vastgelopen of is er onverhoopt brand uitgebroken? Geen nood, uw gegevens staan in de cloud, dus die kunt u nog terughalen.

Kies voor een betrouwbare cloud host en persoonlijk contact

Als u clouddiensten, zoals cloud hosting afneemt, heeft dit diverse voordelen die u bovenop de reeds genoemde voordelen krijgt. Zo kunt u bij ons uw contract maandelijks opzeggen, uitbreiden of inkrimpen. Met deze flexibiliteit groeien de clouddiensten met de behoeften van uw bedrijf mee. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van betrouwbare cloud hosting, want wij zijn ISAE3402 type II gecertificeerd. Verder beheren wij zelf onze servicedesk, dus wanneer u ons nodig heeft, krijgt u altijd een medewerker van Cloudiction aan de lijn. U bereikt onze werknemers op werkdagen van negen tot half zes door te bellen naar 036 750 7000. Natuurlijk kunt u ook 24/7 mailen naar info@cloudiction.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op