Clouddiensten

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

U heeft de term ‘zakelijke clouddiensten’ vast al regelmatig horen vallen binnen uw organisatie. Het werken in een zakelijke cloud voor mkb heeft namelijk volgens velen de toekomst. Maar wat houdt werken in de cloud eigenlijk in en is het ook echt de beste IT-oplossing voor uw bedrijf? Bij Cloudiction leggen we u graag uit wat voor zakelijke clouddiensten er zijn en wat ons bedrijf voor u kan betekenen op zakelijk gebied.

Ontdek onze zakelijke clouddiensten

Zakelijke clouddiensten is een verzamelterm voor een aantal hosting-gerelateerde diensten en oplossingen. Zo maakt u bijvoorbeeld gebruik van een IaaS, PaaS of SaaS cloud werkplek in de private, public of hybrid cloud. Alle data van uw bedrijf vindt u in de zakelijke (mkb) cloud, die uw huidige servers vervangt. Het voordeel daarbij is dat de cloud server op afstand bereikbaar is vanaf elke gewenste locatie of ieder type apparaat. Zo kunt u waar u maar wilt bij uw bedrijfsgegevens, u hoeft enkel in te loggen en u kunt direct gaan werken in de cloud. Bovendien is een cloud zoveel meer dan een zakelijke opslagruimte voor uw mkb. Via de cloud server kunt u namelijk onder andere applicaties als Word, Outlook en boekhoudingspakketten gebruiken en rechten toekennen op bestanden. Onze clouddiensten zijn uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop
netwerkbeheerder

Een betrouwbare host en persoonlijk contact

Als u een van onze zakelijke clouddiensten, zoals cloud hosting afneemt heeft dit op zakelijk gebied diverse voordelen die u bovenop de reeds genoemde voordelen krijgt. Zo kunt u uw contract bij ons bedrijf maandelijks opzeggen, uitbreiden of inkrimpen. Met deze flexibiliteit groeien de clouddiensten met de behoeften van uw bedrijf mee. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van betrouwbare hosting, want wij zijn ISAE3402 type II gecertificeerd. Zo kunt u altijd gebruikmaken van onze cloud consulting om samen te bekijken hoe onze zakelijke diensten u als mkb verder kan helpen.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze zakelijke clouddiensten en wilt u de mogelijkheden op zakelijk gebied bespreken? Of wilt u graag meer informatie over het gebruik van een zakelijke cloud voor uw mkb? Wij beheren zelf onze servicedesk. Dit houdt in dat wanneer u ons nodig heeft, u altijd een medewerker van Cloudiction aan de lijn krijgt. U bereikt onze werknemers in Baarn, nabij Hilversum, op werkdagen van negen tot half zes door te bellen naar 036 750 7000. Natuurlijk kunt u ook 24/7 e-mailen naar info@cloudiction.nl of ons online contactformulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op