Uw vraag is onze topprioriteit.

Technologieën volgen elkaar in rap tempo op en daarom is de boot missen geen optie. Daardoor begrijpen we uw behoefte en zorgen we dat we gezamenlijk meegaan met de trends. Echter is niet iedere technologie goed voor de organisatie. Daarom kijken we altijd naar het waarborgen van de continuïteit van uw organisatie. Daarnaast is voor ons ook kwaliteit en veiligheid een topprioriteit.

Het brede scala aan diensten en oplossingen dat wij bieden worden aangepast aan uw vraagstuk. Denk hierbij aan het bemannen van een IT-afdeling tot het volledige beheer van uw IT en van back-up beheer tot het leveren van een cloud werkplek. Al sinds 2003 leveren wij (Private) Clouddiensten, gehost vanuit verschillende gecertificeerde datacenters in Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid van bijvoorbeeld cloud-oplossing te garanderen.

“Het tempo waarmee technologie veranderd is hoog. Wat vandaag ontwikkeld wordt heeft morgen impact. Daarom is achterlopen géén optie, dat is in de afgelopen jaren van digitale transformaties duidelijk geworden. IT is meer dan een silo, het is core business.”

John van Veldhoven, CEO Cloudiction

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.