Applicatieontwikkeling.

Wij vinden dat een bedrijfsapplicatie altijd moet aansluiten op de behoefte vanuit de business. Bovendien vinden we dat de efficiëntie van gebruikers wordt vergroot door een intuïtieve, schaalbare en betrouwbare applicatie. De perfecte applicatie voor uw organisatie wordt gebouwd van het eerste idee tot het beheer. Met een AGILE-aanpak zorgen we ervoor dat de projecten gestroomlijnd werken. Onze ontwerpers, testers en ontwikkelaars kunnen op deze manier op korte termijn de applicatie leveren waar u naar op zoek bent. Dat is inclusief lagere kosten met de applicatieontwikkeling en beheer van Cloudiction.

Bij bestaande en nieuwe klanten zien we dat bedrijfskritische of bedrijfsspecifieke applicaties ontzettend belangrijk zijn voor de organisatie. Alleen het onderhoud en afhankelijkheid van een partij zijn vaak te sterk. Kosten passen om deze reden niet meer in het budget, maar u hebt het gevoel dat u niet weg kan. We komen dit geregeld tegen want maatwerk en onderhoud moet passen bij de organisatie.

Ons team wordt gewaardeerd omdat het beheer en bouw van applicaties zo doen dat een andere partijen het over kan nemen. De ontwikkeling en beheer van applicaties doen we op basis van maatwerk projecten. UIteraard spreken we een SLA af op ons maatwerk. Technieken die we gebruiken zijn onder andere JavaScript, Azure, SQL-server, Java, Office 365, SharePoint, ShareGate, C# en VB.NET.

applicatie ontwikkeling codering
scrumbord

LUISTEREN, DROMEN, OPTREDEN & ONDERHOUDEN.

Voor het ontwikkelen van applicaties hebben we onze eigen aanpak. Luisteren, dromen, optreden en onderhouden. In alle fases wordt een AGILE manier van werken gebruikt, zoals SCRUM. Bovendien staat luisteren in iedere fasen centraal. Dit zien wij als ‘key’ voor een succesvolle applicatieontwikkeling. Er is nog een reden om te kiezen voor ons, want we kunnen binnen 5 dagen al starten aan het project.

Ook kunnen we een applicatie check doen. Ook benieuwd hoe veilig of productief de applicatie is die nu gebruikt wordt? We kunnen altijd een vrijblijvende check doen, onafhankelijk.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.