IT-beheer

IT-beheer is een aspect dat voor veel organisaties lastig blijft, of u nu in regio Rotterdam of elders werkzaam bent. Neem de complexiteit van IT. Dit is altijd complexer dan in eerste instantie gedacht wordt. Bij Cloudiction begrijpen we maar al te goed dat IT-beheer een onderdeel van de corebusiness van uw bedrijf in regio Rotterdam of elders in Nederland is. Dat betekent ook dat er geen enkel bedrijf denkbaar is zonder enige vorm van IT. Daarom zien we ieder vraagstuk als topprioriteit en staan we voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid.

IT-beheer op maat voor uw bedrijf in regio Rotterdam of elders

Wanneer u het IT-beheer van uw bedrijf in de omgeving van Rotterdam of elders in het land, bijvoorbeeld uw IT-beheer in Hilversum, uit handen geeft, wilt u natuurlijk dat dit in goede handen is. Wanneer u zelf niet de kennis of middelen in huis heeft, zorgen de specialisten van ons IT-bedrijf er op afstand voor dat updates en patches op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast regelen wij ook uw antivirus en kunnen we meekijken op afstand mocht er een IT-probleem de kop opsteken. Dankzij ons proactief beheer is dit vaak niet nodig, want we kunnen storingen al oplossen voordat ze merkbaar zijn.

Al uw vragen over IT-beheer beantwoorden wij graag

Bij vragen over IT-beheer neemt u eenvoudig contact op met onze eigen servicedesk in Baarn, nabij Hilversum, waar u altijd een medewerker van onszelf aan de lijn krijgt. Direct en persoonlijk contact staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Onze managed services worden aangeboden vanuit meerdere datacenters. Bovendien is alles ingericht en bedacht voor probleemvrij werken. Met onze ISAE3402 type II certificering weet u zeker dat alles in goede handen is.

it beheer mkb

Schakel ons in voor uw online beheer

Onze dienstverlening op het gebied van IT-beheer is flexibel, waardoor deze met de behoeften van uw bedrijf mee kan groeien. Bij ons zit u bijvoorbeeld niet vast aan een contract, want u kunt onze diensten maandelijks opzeggen. Daarnaast zijn de kosten voor IT-beheer overzichtelijk en is onze prijsvorming transparant. Wij hanteren scherpe uurtarieven en de facturen die u van ons ontvangt, zijn altijd helder. Wilt u het IT-beheer van uw bedrijf in regio Rotterdam of elders, bijvoorbeeld uw IT-beheer in Amsterdam, aan ons uitbesteden? Bel dan naar 036 750 7000 of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.