IT-beheer

Voor veel organisaties is het IT-beheer een onderdeel dat lastig blijft. Neem de complexiteit van IT. Dit is altijd complexer dan in eerste instantie gedacht wordt. We begrijpen maar al te goed dat IT-beheer een onderdeel van de core business is. Dat betekent ook dat er geen enkel bedrijf denkbaar is zonder enige vorm van IT. Daarom zien we ieder vraagstuk als topprioriteit en staan we voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid.

IT-beheer en ICT-oplossingen op maat voor het mkb

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw IT-beheer in goede handen is, maar heeft niet altijd de middelen om hier personeel voor aan te nemen. Dat begrijpen wij bij Cloudiction uit Baarn heel goed; daarom heeft u de mogelijkheid om de ICT van uw mkb-bedrijf aan ons uit te besteden. Wij zorgen er dan op afstand voor dat updates en patches op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast regelen wij ook uw antivirus en kunnen we meekijken op afstand mocht er een IT-probleem de kop opsteken. Dankzij ons proactief beheer is dit vaak niet nodig, want we kunnen storingen al oplossen voordat ze merkbaar zijn. Bij vragen neemt u dan eenvoudig contact op met onze eigen servicedesk waar u altijd een medewerker van onszelf aan de lijn krijgt. Direct en persoonlijk contact staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Onze managed services worden aangeboden vanuit meerdere datacenters. Bovendien is alles ingericht en bedacht voor probleemvrij werken. Met onze ISAE3402 Type II certificering bent u bij ons altijd op het juiste adres.

Maak vrijblijvend een afspraak
it beheer mkb
it beheer mkb

Wij regelen de ICT voor uw bedrijf in het mkb

Wij bieden ICT-oplossingen op maat aan voor het mkb. Daar hoort het verzorgen van uw IT-beheer zeker bij. Onze dienstverlening is flexibel, waardoor deze met de behoeften van uw bedrijf mee kan groeien. Bij ons zit u bijvoorbeeld niet vast aan een contract, want u kunt onze diensten maandelijks opzeggen. Daarnaast zijn de kosten overzichtelijk en is onze prijsvorming transparant. Wij hanteren scherpe uurtarieven en de facturen die u van ons ontvangt, zijn altijd helder. Wilt u het IT-beheer van uw bedrijf aan ons uitbesteden? Bel dan naar 036 750 7000 of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

NEEM CONTACT OP