IT-beheer

Voor veel organisaties in Rotterdam, Amsterdam, Hilversum en Den Haag is het IT-beheer een onderdeel dat lastig blijft. Neem de complexiteit van IT. Dit is altijd complexer dan in eerste instantie gedacht wordt. Bij Cloudiction begrijpen we maar al te goed dat IT-beheer een onderdeel van de corebusiness van uw bedrijf in Amsterdam, Rotterdam of elders in Nederland is. Dat betekent ook dat er geen enkel bedrijf denkbaar is zonder enige vorm van IT. Daarom zien we ieder vraagstuk als topprioriteit en staan we voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid.

Wij zorgen voor IT-beheer op maat voor uw bedrijf

Wanneer u het IT-beheer van uw bedrijf in Amsterdam, Hilversum, Den Haag of elders in Nederland uit handen geeft, wilt u natuurlijk dat dit in goede handen is. Wanneer u zelf niet de kennis of middelen in huis heeft, zorgen wij er op afstand voor dat updates en patches op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast regelen wij ook uw antivirus en kunnen we meekijken op afstand mocht er een IT-probleem de kop opsteken. Dankzij ons proactief beheer is dit vaak niet nodig, want we kunnen storingen al oplossen voordat ze merkbaar zijn. Bij vragen over IT-beheer neemt u eenvoudig contact op met onze eigen servicedesk in Baarn, nabij Hilversum, waar u altijd een medewerker van onszelf aan de lijn krijgt. Direct en persoonlijk contact staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Onze managed services worden aangeboden vanuit meerdere datacenters. Bovendien is alles ingericht en bedacht voor probleemvrij werken. Met onze ISAE3402 type II certificering weet u zeker dat alles in goede handen is bij ons IT-bedrijf.

Maak vrijblijvend een afspraak
it beheer mkb
it beheer mkb

Schakel ons in voor het online beheer

Onze dienstverlening is flexibel, waardoor deze met de behoeften van uw bedrijf mee kan groeien. Bij ons zit u bijvoorbeeld niet vast aan een contract, want u kunt onze diensten maandelijks opzeggen. Daarnaast zijn de kosten overzichtelijk en is onze prijsvorming transparant. Wij hanteren scherpe uurtarieven en de facturen die u van ons ontvangt, zijn altijd helder. Wilt u het IT-beheer van uw bedrijf in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam aan ons uitbesteden? Bel dan naar 036 750 7000 of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

NEEM CONTACT OP