Digitale transformatie.

2020 is het jaar van digitale transformatie en hier staat technologie, kennis, cultuur en leiderschap voorop. Daardoor staat transformatie ook bij uw klanten centraal. Bovendien hebben wij gezien dat transformaties het meest succesvol zijn als we de interne organisatie en klant betrekken bij het proces.

Ons advies stellen we altijd op met het oog om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Dagelijks komen er nieuwe technologieën in razend tempo op de markt. Daarom vinden wij dat er gekozen moet worden bij wat past bij de organisatie. Natuurlijk alleen technologie waarvan de praktijk bekend is. Al met al, innoveren om het innoveren is in ieder geval niet ons advies.

Verschil tussen digitale transformatie en digitaliseren

Overigens krijgen onze consultants ook vaak de vraag wat het verschil is tussen digitaliseren en transformeren. Echter zit het verschil in wat er bij komt kijken. Digitaliseren is het automatiseren of digitaliseren van processen. Daarmee wordt het proces niet verbeterd en dit is wel het geval bij een transformatie.

wifi beheer overal werken buiten laptop
cloudiction team kantoor mkb

Onze adviseurs.

Sinds 1991 zijn wij actief als organisatie die advies en managed services aanbiedt. Overigens net zoals onze consultants. Zij zijn in de afgelopen jaren actief geweest op grote- maar ook kleine ict-projecten. Denk hierbij aan o.a. Virtual CIOs, projectmanagers, projectondersteuners, systeembeheerders, migratie specialisten en systeem architecten. Daarom hebben we altijd een specialist die advies kan leveren op maat.

Onze eigen specialisten hebben verschillende digitale transformaties doorgevoerd in de meest uiteenlopende branches. Daarbij spelen we in op beleving en gemak en betrekken we klanten en gebruikers. Bovendien realiseren we zo meer flexibiliteit, kosten besparing en verbetering van producten en diensten.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.