Eigen server kopen.

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Denkt u erover om een eigen server te kopen, maar spreken de mogelijkheden van werken in de cloud u wel aan? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Cloudiction informeert u namelijk graag over de mogelijkheden die werken in de cloud biedt en welke voor- en nadelen hierbij spelen voor uw bedrijf. Als u overstapt naar onze cloudopslag heeft u als het ware een eigen server, maar hoeft u deze niet zelf te kopen en te beheren. Die zorg nemen wij u namelijk graag uit handen.

Een eigen server in de cloud kopen.

Als u gebruikmaakt van onze clouddiensten heeft u wel de voordelen van een eigen server, maar hoeft u bijvoorbeeld bij bedrijfsuitbreiding geen nieuwe server te kopen. Wanneer u in de cloud werkt, . Daarnaast heeft het nog meer voordelen als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze clouddiensten in plaats van om een eigen server te kopen. Zo profiteert u van:

  • Een snel en betrouwbaar netwerk waardoor u altijd en overal uw bestanden binnen handbereik heeft;
  • Veilige dataopslag met automatische back-ups waardoor uw belangrijke gegevens veilig opgeslagen blijven;
  • Persoonlijk contact wanneer u vragen heeft. Onze eigen servicedesk is namelijk 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

Flexibele cloudopslag van een betrouwbare host.

Wilt u zorgeloos een eigen server kopen? Koop dan een cloud server van Cloudiction uit uit Baarn. Bij ons profiteert u van een flexibele dienstverlening, want u zit niet vast aan langdurige contracten. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en eenvoudig uit te breiden wanneer dat nodig is. Daarnaast gaat u met een betrouwbare partner in zee die gegarandeerd kwaliteit levert, zoals bekrachtigd door onze ISAE3402-certificering. Benieuwd naar de mogelijkheden die cloudopslag uw bedrijf biedt? Bel dan naar 036 750 7000 of stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op