Eigen server kopen.

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Denkt u erover om een eigen server te kopen, maar spreken de mogelijkheden van werken in de cloud u wel aan of twijfel u ergens over? Laat u dan adviseren door de specialisten van Cloudiction. Wij informeren u namelijk graag over de mogelijkheden op het gebied van het werken in de cloud en welke voor- en nadelen hierbij spelen voor uw bedrijf. Als u overstapt naar onze cloudopslag heeft u als het ware een eigen server, maar hoeft u deze niet zelf te kopen en te beheren. Die zorg nemen wij u namelijk graag uit handen waardoor u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

Een eigen server in de cloud kopen.

Als u gebruikmaakt van een Managed Service Provider heeft u wel de voordelen van een eigen server, maar hoeft u bijvoorbeeld bij bedrijfsuitbreiding geen nieuwe server te kopen. Wanneer u in de cloud werkt, heeft u namelijk het voordeel dat u eenvoudig resources kunt op- of afschalen. Daarnaast heeft het nog meer voordelen als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze clouddiensten in plaats van het kopen van een eigen server. Zo profiteert u onder andere van:

  • Een snel en betrouwbaar netwerk waardoor u altijd en overal uw bestanden binnen handbereik heeft;
  • Veilige dataopslag met automatische back-ups waardoor uw belangrijke gegevens veilig opgeslagen blijven;
  • Persoonlijk contact wanneer u vragen heeft. Onze eigen servicedesk is namelijk 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.
wifi beheer overal werken buiten laptop

Verzeker uzelf van een flexibele cloudopslag bij een betrouwbare host.

Wilt u zorgeloos een eigen server kopen? Koop dan een cloud server van Cloudiction uit Baarn, nabij Hilversum. Bij ons profiteert u van een flexibele dienstverlening, omdat u niet vast zit aan langdurige contracten. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en eenvoudig uit te breiden wanneer dat nodig is. Daarnaast gaat u met een betrouwbare partner in zee die gegarandeerd kwaliteit levert, zoals bekrachtigd door onze ISAE3402 type II certificering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die cloudopslag uw bedrijf biedt of wilt u meer weten over het kopen van een eigen server? Bel dan naar 085 019 3693 of stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.