ict-uitbesteden Cloudiction teamwork Ict-uitbesteden Offerte aanvragen Uw ict in goede handen

ICT uitbesteden

Wilt u de ICT van uw bedrijf gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Dat kan bij Cloudiction. U heeft bij ons namelijk de keuze uit diverse ICT-oplossingen voor het mkb. Steeds meer bedrijven doen aan ICT outsourcing en dat is niet zo gek. Door over te stappen naar een cloudoplossing met managed services kunt u heel gemakkelijk uw ICT uitbesteden en als u de juiste cloudoplossing voor uw bedrijf kiest, kunt u zelfs veel geld besparen. Weet u niet zeker welke cloudoplossing dat is? Ook dan kunt u bij ons terecht, want we informeren u graag over de mogelijkheden. Vervolgens kijken we dan samen met u welke ICT-oplossingen het best werken voor uw bedrijf in het mkb.

Maak vrijblijvend een afspraak

ICT uitbesteden aan een ervaren beheerder

U profiteert van verschillende voordelen wanneer u uw ICT gaat uitbesteden aan ons. Zo kunnen wij uw IT-beheer zowel volledig als gedeeltelijk van u overnemen. Daarvoor maken we gebruik van een applicatie waarmee we hardwarebeheer, updates, patches en antivirus op afstand voor u regelen. Daarnaast kunnen we ook met u meekijken op afstand wanneer u hulp nodig heeft om een probleem op te lossen. Daarnaast bieden wij het mkb ook diverse ICT-oplossingen wat betreft de opslag van gegevens aan. Zo bieden wij diverse clouddiensten aan die we aanpassen op de behoeften van uw bedrijf. Waar nodig zijn deze diensten maandelijks aan te vullen, zodat uw opslag met u meegroeit. Bovendien zit u bij ons niet aan een vast contract vast, want wij werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

ICT-oplossingen op maat voor het mkb

ICT outsourcing kan haast niet makkelijker dan door het uitbesteden aan Cloudiction. Wij bieden namelijk op maat gemaakte ICT-oplossingen voor het mkb. Zo heeft u onder andere de keuze uit verschillende soorten cloud en cloudservices voor de opslag van uw gegevens en het creëren van online werkplekken. Bij ons kiest u namelijk tussen private, public en hybrid cloud waarbij deze laatste vorm volledig aan uw wensen is aan te passen. Het uitbesteden van uw ICT aan ons zorgt er dus niet alleen voor dat al uw ICT-zorgen uit handen worden genomen. Het zorgt er ook nog eens voor dat u zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk uw gegevens opslaat. Benieuwd wat wij qua ICT outsourcing voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze servicedesk en ervaar de persoonlijke aandacht die u van onze medewerkers krijgt. U bereikt ons door te bellen naar 036 750 7000. Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@cloudiction.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

BERICHT ONS VANDAAG