ICT uitbesteden

Wilt u de ICT van uw bedrijf in Utrecht, Den Haag, Amsterdam of elders in Nederland gedeeltelijk of volledig uitbesteden aan experts? Dat kan bij Cloudiction in Baarn, nabij Hilversum. Steeds meer bedrijven besteden hun ICT tegenwoordig uit aan experts en dat is niet zo gek. Door over te stappen naar een cloudoplossing met managed services kunt u heel gemakkelijk uw ICT uitbesteden en als u de juiste cloudoplossing voor uw bedrijf kiest, kunt u zelfs veel geld besparen. Weet u niet zeker welke cloudoplossing dat is? Ook dan kunt u bij ons terecht, want we informeren u graag over de mogelijkheden van outsourcing van uw ICT. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag of Utrecht; u kunt altijd uw ICT uitbesteden aan onze experts.

Maak vrijblijvend een afspraak

ICT uitbesteden aan een ervaren beheerder

U profiteert van verschillende voordelen wanneer u de ICT van uw IT-bedrijf in bijvoorbeeld Amersfoort, Amsterdam, Den Haag of Utrecht gaat uitbesteden aan onze experts. Bij ICT outsourcing kunnen wij uw ICT-beheer zowel volledig als gedeeltelijk van u overnemen. Daarvoor maken we gebruik van een applicatie waarmee we hardware beheer, updates, patches en antivirus op afstand voor u regelen. Daarnaast kunnen we ook op afstand met u meekijken wanneer u problemen ervaart en hulp nodig heeft bij het oplossen. Waar nodig zijn deze diensten maandelijks aan te vullen, zodat uw opslag met u meegroeit. Bovendien zit u bij ons niet aan een vast contract vast, want wij werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Hierdoor is ICT outsourcing de beste oplossing voor uw mkb-bedrijf. Ook kunt u uw IT aan ons uitbesteden.

Ervaar onze oplossingen op maat

ICT outsourcing kan haast niet makkelijker dan door het laten uitbesteden aan Cloudiction. Het uitbesteden van de ICT en het IT-beheer van uw bedrijf, in bijvoorbeeld Amersfoort, aan onze experts zorgt er niet alleen voor dat al uw ICT-zorgen uit handen worden genomen. Het zorgt er ook nog eens voor dat u zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk uw gegevens opslaat. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van ICT outsourcing voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze servicedesk en ervaar de persoonlijke aandacht die u van ICT-professionals krijgt. U bereikt ons door te bellen naar 036 750 7000. Daarnaast kunt u ons ook e-mailen via info@cloudiction.nl. Wilt u de ICT van uw bedrijf in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort of elders in Nederland uitbesteden? Twijfel dan niet en schakel ons vandaag nog in!

Maak vrijblijvend een afspraak

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

BERICHT ONS VANDAAG