In de cloud werken

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

In de cloud werken wordt steeds populairder en met goede reden. Deze manier van werken geeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot uw gegevens en programma’s. Daarnaast is deze manier van werken extra veilig, omdat in geval van computer crashes en andere tegenslagen uw gegevens in de cloud blijven staan. Zolang u maar een internetverbinding heeft kunt u er altijd bij. Bovendien kunt u de bestanden gemakkelijker delen, waardoor online samenwerken ook tot de mogelijkheden behoort.

Flexibel en veilig in de cloud werken

Er zijn verschillende redenen om de overstap te maken naar het werken in de cloud. Zo werkt u met in de cloud altijd met de nieuwste software, zijn uw gegevens beschermd tegen onvoorziene computer crashes en betaalt u alleen voor de opslagruimte en licenties die u ook daadwerkelijk gebruikt. Als u kiest voor in de cloud werken met de hulp van Cloudiction uit Baarn komen daar zelfs nog een aantal voordelen bij. Zo werken wij met een maandelijks opzegbaar contract, waar u ook nieuwe diensten aan toe kunt voegen. Op die manier groeit onze service met uw bedrijf mee. Daarnaast kunt u op onze cloud vertrouwen, want wij zijn ISAE3402 type II gecertificeerd. Loopt u toch tegen een probleem aan of heeft u een vraag? Dan belt u naar onze eigen servicedesk waar u altijd iemand van ons bedrijf aan de lijn krijgt.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Veel oplossingen op maat voor mkb

Door te werken in de cloud kunt u eenvoudiger en efficiënter werken. Zo kunt u bijvoorbeeld in de trein onderweg naar uw werk al voorbereidingen treffen. Daarnaast wordt het gemakkelijker om online samen te werken en kunt u uw medewerkers de mogelijkheid aanbieden om vanuit huis te werken. Met de oplossingen op maat die wij kunnen leveren is er eindeloos veel mogelijk. Wilt u ook in de cloud gaan werken? Neem dan contact met ons op en bel naar 036 750 7000 of stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.