It security & governance.

De veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsgegevens is cruciaal. Bovendien zorgt digitale transformatie, mogelijk, voor meer uitdagingen op het gebied van it security & governance. Dit verhoogt de complexiteit en de prijs van uw ict. Overigens wilt u ook de informatie continu beschikbaar hebben van klant en medewerker. Wij geven advies op verschillende vlakken als e-mail security, internet security, identity & privacy, mobile security en cyber security.

Bij it security speelt governance ook een centrale rol. Bijvoorbeeld wie heeft toegang tot welke data en wie mag welke beslissing maken? Governance is dan ook een belangrijk vraagstuk in de vraag of je AVG/GDPR compliant bent. Daarnaast gaat het om uw informatietechnologie (IT) onder controle krijgen zodat uw organisatie de diensten en informatie levert die nodig is.

 

wifi beheer overal werken buiten laptop
cloudiction team kantoor mkb

Ervaren security- & goverance consultants.

Sinds 1991 zijn wij actief als organisatie die advies en managed services aanbiedt. Overigens net zoals onze consultants. Zij zijn in de afgelopen jaren actief geweest op grote- maar ook kleine ict-projecten. Denk hierbij aan o.a. Virtual CIOs, projectmanagers, projectondersteuners, systeembeheerders, migratie specialisten en systeem architecten. Daarom hebben we altijd een specialist die advies kan leveren op uw vraag.

Door onze eigen specialisten hebben we verschillende private-, hybrid– en public clouds die gericht zijn op betrouwbaarheid en veiligheid. Overigens zijn in onze organisatie veiligheid en continuïteit het allerbelangrijkst. Ons besturingsmodel rondom ict is perfect in balans met de hoogste veiligheidsnormen. Daarom zijn we ook ISAE3402 type II gecertificeerd.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.