Managed Service Provider

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Een Managed Service Provider levert u een dienst waarvan het beheer in handen van de dienstverlener is. Deze dienstverlener zorgt ervoor dat de software en diensten die u afneemt up-to-date blijven en probleemloos draaien. De dienst die deze provider levert kan een cloudoplossing zijn, maar het kan ook heel goed om een andere dienst gaan. Bij Cloudiction staan wij graag voor u klaar om het beheer uit handen te nemen.

Kies voor een gecertificeerde Managed Service Provider

Cloudiction uit Baarn, in de buurt van Hilversum, is een Managed Service Provider die u volledig ontzorgt bij het IT-beheer van uw bedrijf. Wanneer u uzelf de vraag stelt ‘Hoe werkt de cloud?’ dan bieden wij cloudoplossingen op maat aan in een ISAE3402 type II gecertificeerde cloud-omgeving. Met onze cloudoplossingen kunt u, mits u een internetverbinding heeft, altijd en overal bij de programma’s en gegevens die u nodig heeft voor uw bedrijf. Als u voor ons als uw Managed Service Provider kiest, profiteert u van verschillende voordelen. Denkt u hierbij aan onder andere:

  • Een vertrouwde en efficiënte samenwerking;
  • Een IT-omgeving met hoge stabiliteit en veiligheid;
  • Gebruiksvriendelijke IT die foutloos werkt;
  • Heldere communicatie en duidelijke prijsvorming.
wifi beheer overal werken buiten laptop

Neem contact op voor persoonlijk contact en directe hulp

Bent u benieuwd wat wij als Managed Service Provider voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 036 750 7000 of door een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl. Als u ons belt, wordt u altijd persoonlijk geholpen door een professional van Cloudiction. We hebben namelijk onze eigen servicedesk, zodat u altijd direct goed geholpen wordt. Cloudiction doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt werken in de cloud.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.