Managed Service Provider

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Een Managed Service Provider levert u een dienst waarvan het beheer in de handen van de dienstverlener is. Deze dienstverlener zorgt er dan voor dat de software en diensten die u afneemt up-to-date blijven en probleemloos draaien. De dienst die deze provider levert kan een cloudoplossing zijn, maar het kan ook heel goed om een andere dienst gaan.

Kies voor een ISAE3402 type II gecertificeerde Managed Service Provider

Cloudiction uit Baarn is een Managed Service Provider die u volledig kan ontzorgen bij het IT-beheer van uw bedrijf. Wij bieden cloudoplossingen op maat aan in een ISAE3402 type II gecertificeerde cloud-omgeving. Met onze cloudoplossingen kunt u altijd en overal bij de programma’s en gegevens die u nodig heeft, mits u een internetverbinding heeft. Als u voor ons als uw Managed Service Provider kiest, profiteert u van verschillende voordelen, zoals:

  • Een vertrouwde en efficiënte samenwerking;
  • Een IT-omgeving met hoge stabiliteit en veiligheid;
  • Gebruiksvriendelijke IT die foutloos werkt;
  • Heldere communicatie en duidelijke prijsvorming.
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

Altijd persoonlijk contact en directe hulp

Bent u benieuwd wat wij als Managed Service Provider voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 036 750 7000 of een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl. Als u ons belt, wordt u altijd persoonlijk geholpen door een medewerker van Cloudiction. We hebben namelijk onze eigen servicedesk, zodat u altijd direct goed geholpen wordt. Cloudiction doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt werken in de cloud.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op