MISSIE.

IT begint een steeds belangrijkere rol te spelen binnen bedrijven. Echter ontbreekt het deze bedrijven vaak aan specialistische kennis. Wanneer organisaties deze kennis in-house hebben is dit een grote kostenpost. Toch is succes niet gegarandeerd. Vandaar dat wij als missie hebben om IT te vereenvoudigen en te laten aansluiten op de business.

Cloudiction helpt midden- en grote ondernemingen om een efficiënte en effectieve IT-oplossing te implementeren. Deze oplossing wordt bijvoorbeeld gedaan door middel van co-creatie zodat de opdrachtgever optimaal resultaat krijgt. Daarnaast is er ook het behoudt van grip op de IT-oplossing. Wij zien dit als key voor een succesvolle samenwerking én voor een succesvolle IT-oplossing.

0%
Beschikbaarheid
0+
Klanten
0%
Klanttevredenhed
kantoor cloudiction medewerker
schaakstuk visie missie

VISIE.

Intussen zorgt IT voor een steeds grotere impact op de core business van een bedrijf. Daardoor kan achterlopen op technologische ontwikkelingen leiden tot het einde van een organisatie. Met de komst van clouddiensten, IoT, data analytics en vele andere ontwikkelingen wordt de wereld steeds veranderd.

Wij bereiden je voor op de uitdagingen die de toekomst gaat brengen door een strategisch partnerschap. Deze langdurige samenwerking bereiken we door een goedwerkende en duurzame IT- oplossing te leveren die past bij de organisatie.

STRATEGISCHE VISIE
Wij streven naar het leveren van een IT-oplossing die bijdraagt aan het realiseren van de klant haar doelstellingen. Daar hoort bij dat de IT-oplossing levert wat we hebben beloofd. En daar hoort bij dat de IT-oplossing optimaal bijdragen aan de strategie van de organisatie. Maar daar hoort ook bij dat IT met nieuwe ideeën komt, waaraan de organisatie zelf niet had gedacht. En daar hoort ook bij dat IT met zulke ontwrichtende nieuwe technologieën komt, dat de strategie van de organisatie ervoor moet worden aangepast. IT staat nu volledig ten dienste van de bedrijfsvoering, en niet langer ­andersom.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.