Netwerkbeheer zodat u kunt werken met iedere oplossing.

Netwerkbeheer is een vak apart. Firewalls, switches en routers, maar ook internetverbindingen en printers zijn cruciale onderdelen. In iedere oplossing is er een netwerk, want zonder netwerk kan er niet gewerkt worden door gebruikers. Door ons proactief beheer is down-time verleden tijd. We denken mee om de oplossing te verbeteren zodat de oplossing werkt zoals je wenst. Ook altijd problemen met Wi-Fi? U bent niet de enige! We hebben in verschillende situaties zoals loodsen met stalen constructies een snel werkend Wi-Fi-netwerk aan kunnen leggen.

Wij staan bekend om onze service. Dat betekent dat we ook in avonduren beschikbaar zijn om te ondersteunen en met een plan komen om te zorgen dat u zo spoedig mogelijk kan werken.

netwerkbeheer switch internet altijd werken
cloudiction team kantoor

Wat is onze ervaring?

Sinds 2003 leveren wij allerlei clouddiensten aan een groot aantal klanten. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie- of serveroplossingen tot en met een complete werkplek in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij een ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons netwerkbeheer te bieden heeft?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.