Netwerkbeheerder.

Uw situatie

De beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van uw ict-omgeving zijn belangrijker dan ooit. Daarom is extra capaciteit en vergroting van kennis en kunde van cruciaal belang. Vandaar dat de netwerkbeheerder van Cloudiction snel kan helpen. Want wij begrijpen de nood bij netwerkproblemen of de uitdagingen van netwerkmigraties en -configuraties.

We hebben altijd een medewerker voor u klaarstaan. Immers onderzoeken we gezamenlijk de beste oplossing en de beste match voor uw personeelsvraagstuk. Daarom matchen onze collega’s altijd met uw cultuur.

Ons team

Onze hoogopgeleide en volledig ingewerkte netwerkbeheerder staat klaar. Hiermee kunt u gelijk de uitdaging van uw organisatie aan gaan. Immers begrijpen we het belang van een netwerkverbinding. Zeker nu er meer in de cloud gewerkt wordt. Zo zijn zij CCNA-gecertificeerd, hebben een analytisch vermogen en blijven persoonlijk ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ook persoonlijke coaches die een Persoonlijk OntwikkelPlan (POP) opstellen. Hiermee kunnen onze collega’s blijven groeien.

Vaardigheden

Onze collega’s moeten voldoen aan o.a. de volgende vaardigheden: proactief, sociaal, analytisch vermogen en ervaren zijn in het ontwerpen van ict-omgevingen. Verder trainen we onze collega’s ook op soft skills. Namelijk: presenteren, coachen, feedback geven, leidinggeven en het overbrengen van kennis.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Werkplek beheerder

We lossen altijd de werkplekgerelateerde problemen op.

Altijd op de juiste plaats

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Systeem beheerder

Uw ict-systemen draaien als nooit tevoren door kennis en kunde.

Wij zorgen altijd voor de continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Project ondersteuner

De projectleider is te druk? Ondersteuning kan nu onderweg zijn.

De kracht van ondersteuning

Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.