Een online werkplek creëren.

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Een online werkplek biedt veel mogelijkheden voor uw bedrijf in Rotterdam of omgeving, maar wat houdt het eigenlijk in? Simpel gezegd is het een portaal waardoor u de mogelijkheid heeft om vanuit iedere gewenste locatie met een apparaat van uw voorkeur te werken. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding en een laptop of telefoon en u kunt aan de slag met de gegevens en programma’s die u voor uw werkzaamheden nodig heeft. Met een online werkplek kunt u overal in Rotterdam of elders in Nederland werken zonder dat u op kantoor zit.

Updates en patches voor uw online werkplek in Rotterdam

Dankzij onze cloud hosting is de beveiliging van uw (online) werkplek altijd up-to-date. Daardoor is de kans op aanvallen van cybercriminelen kleiner, net zoals de impact van een aanval. Naast de beveiliging is het patchen en updaten van softwareprogramma’s binnen uw werkplek ook onderdeel van het werkplekbeheer. Met behulp van onze ICT-professionals kunnen wij iedere werkplek 24/7 online monitoren en zien we problemen aankomen voordat medewerkers dit zelf door hebben. Daarnaast kunnen we bij Cloudiction in Baarn, nabij Hilversum, eenvoudig met uw medewerkers meekijken als er verzoeken zijn, zoals het toevoegen van een handtekening.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

Het opschonen van devices

Het nauwlettend monitoren van devices is voor een organisatie lastig zelf te regelen. Echter wordt het pas echt uitdagend als er malware of virussen op uw devices zitten. Bovendien heeft een gebruiker dit vaak zelf niet door. Om die reden zorgen de systemen dat malware en virussen geen kans krijgen om zich te nestelen in de devices. Daarnaast zorgen wij voor continue geautomatiseerde (up-to-date) antivirusscans waardoor deze tijdig gedetecteerd worden. U werkt efficiënt en veilig vanuit uw online werkplek in Rotterdam of elders in Nederland en waar ondersteuning nodig is, staan we klaar met onze expertise.

De voordelen van het inschakelen van een specialist

Om er zeker van te zijn dat u altijd en overal rustig uw werk kunt doen, kunt u ook uw ICT aan ons uitbesteden. Wanneer u ervoor kiest om uw ICT uit te besteden aan onze experts bent u verzekerd van een aantal voordelen. Denkt u hierbij aan onder andere:

  • Altijd de nieuwste patches en updates;
  • Specialistische antivirusscans;
  • Automatische bescherming tegen malware en virussen;
  • Periodieke rapportage (monitoren logboek, belasting, back-ups);
  • Inzicht in wat er geïnstalleerd staat op werkplekken;
  • Besparing in kosten;
  • Systemen versnellen door opschoningen;
  • Onderhouds- en aanschafadvies;
  • Service Level Agreement (SLA).
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

Werken door heel Nederland vanuit een online werkplek

Sinds 2003 leveren wij allerlei diensten, zoals het inrichten van een online werkplek, aan een groot aantal klanten in Rotterdam en andere plekken in Nederland. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In deze datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloudoplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

Onze oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van diverse serveroplossingen tot en met een complete online werkplek waardoor u overal in Rotterdam kunt werken. Als ervaren specialist hebben wij ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 750 7000, stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl of vul ons online contactformulier in.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op