Projectleider.

Uw situatie

Een succesvol project is voor ons en voor u een topprioriteit. Daarom treft u bij Cloudiction altijd de juiste professional. Past in uw situatie meer een junior projectleider of past een senior projectleider beter? In beide gevallen bieden we projectleiders met ervaring. Ook vinden wij methodieken als Agile, Scrum en Prince2 belangrijk. Gezamenlijk onderzoeken we de beste oplossing en de beste match voor uw personeelsvraagstuk. Daarom matchen onze collega’s altijd met uw cultuur.

Ons team

Bovendien hebben wij hoogopgeleide en volledig ingewerkte collega’s. Zo hebben zij kennis over bijv. leidinggeven, adviseren en besluitvorming. Daarbij zorgen zij voor het bewaken van budget, scope, doorlooptijd, kwaliteit en (mogelijke) risico’s. Daarnaast hebben wij ook persoonlijke coaches die een Persoonlijk OntwikkelPlan (POP) opstellen. Hiermee kunnen onze collega’s blijven groeien.

Vaardigheden

Onze collega’s moeten voldoen aan de volgende vaardigheden: proactief, sociaal, analytisch vermogen, ITIL-kennis en communicatie. Ook is ervaring met producten als Microsoft, VMware, Citrix en Cisco van belang. Verder trainen we onze collega’s ook op soft skills. Namelijk presenteren, coachen, feedback geven, leidinggeven en het overbrengen van kennis.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Project ondersteuner

Handen en voeten met als resultaat ontzorging.

Altijd op de juiste plaats

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Virtual CIO

CIO is geen 'bijzaak', dat weten wij maar al te goed.

Wij zorgen altijd voor de continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Systeem beheerder

Te weinig capaciteit op het project?

De kracht van ondersteuning

Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.