Projectondersteuner.

Uw situatie

U komt handen en voeten tekort op het project. Dat betekent dat bijv. uw projectleider of engineers ondersteuning kunnen gebruiken. Onze projectondersteuner zorgt voor het bewaren van rust. Daarbij zij zijn flexibel inzetbaar en ontzorgen de projectleider (gedeeltelijk).

Denk hierbij aan een projectondersteuner die ervaring heeft. Vanwege de nood in uw project kunnen we onze collega deze week nog introduceren. Vervolgens zullen we gezamenlijk onderzoeken of de collega perfect matcht met uw organisatie. Zoals matcht de collega met uw cultuur en collega’s.

Ons team

Bovendien hebben wij hoogopgeleide en volledig ingewerkte collega’s. Zo hebben zij kennis van projectmatig werken en een minimale werkervaring van 3 jaar. Daarbij niet alleen communicatief, maar ook vaardig in woord en geschrift. Ook hebben wij ook persoonlijke coaches die een Persoonlijk OntwikkelPlan (POP) opstellen. Hiermee kunnen onze collega’s blijven groeien.

Vaardigheden

Onze collega’s moeten voldoen aan de volgende vaardigheden: proactief, sociaal, analytisch vermogen, projectmatig werken, ITIL-kennis, teamplayer, projectadministratie, voortgangsbewaking en projectbudgettering. Verder trainen we onze collega’s ook op soft skills. Namelijk presenteren, coachen, feedback geven, leidinggeven en het overbrengen van kennis.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Projectleider

Een frisse blik op het project of behoefte aan volledige leiding?

Altijd op de juiste plaats

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Virtual CIO

CIO is geen 'bijzaak', dat weten wij maar al te goed.

Wij zorgen altijd voor de continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Systeem beheerder

Te weinig capaciteit op het project?

De kracht van ondersteuning

Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.