Remote desktop

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Een remote desktop geeft u de mogelijkheid om vanuit thuis te werken met de programma’s en gegevens die op uw werkcomputer staan. Natuurlijk kunt u ook op een andere plek van remote desktop services gebruikmaken, als u maar een internetverbinding heeft. Daarnaast is het belangrijk dat uw werkcomputer aanstaat. Bij deze vorm van werken in de cloud, wordt er namelijk een soort afbeelding van het computerscherm van uw werkcomputer naar uw laptop of uw computer gestuurd.

Remote desktop services waarmee u altijd en overal kunt werken

Cloudiction uit Baarn biedt naast diverse soorten cloud-platforms ook remote desktop services aan. Net als bij de andere diensten die u bij ons afneemt, profiteert u ook bij deze service van onze voordelen. Deze bestaan onder andere uit:

  • Directe hulp bij vragen of problemen, want wij hebben een eigen servicedesk waar u altijd een medewerker van onszelf aan de lijn krijgt.
  • Gebruiksvriendelijke IT waarmee u vanaf elk apparaat op iedere locatie met een internetverbinding bij uw gegevens en programma’s kunt.
  • Een stabiele en veilige IT-omgeving die ISAE3402 type II gecertificeerd is en voldoet aan hoge veiligheidseisen.
  • Een IT-omgeving die meegroeit met de behoeften van uw bedrijf en op tijd, foutloos en binnen het budget wordt opgeleverd.

Daarnaast hanteren wij duidelijke prijzen en ontvangt u van ons altijd een heldere factuur. Daardoor weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien betaalt u niet te veel, want bij onze clouddiensten betaalt u alleen voor de opslagruimte en licenties die u daadwerkelijk gebruikt. Voor remote desktop services die u bij ons afneemt, betaalt u per werkplek en betaalt u ook alleen wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat is wel zo eerlijk.

wifi beheer overal werken buiten laptop

IT-diensten die met de behoeften van uw bedrijf meegroeien

Wilt u remote desktop services afnemen, maar niet vastzitten aan een contract? Ook dat is bij ons mogelijk, want de diensten die u bij ons afneemt zijn maandelijks opzegbaar. Als u dan door veranderingen binnen uw bedrijf meer of juist minder opslag en digitale werkplekken nodig heeft, passen we dit voor u aan. Onze diensten groeien mee met de behoeften van uw bedrijf, waardoor u zorgeloos in de cloud kunt werken. Neem contact op met ons via het afspraakformulier, bel naar 036 750 7000 of stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl. Wij helpen u graag bij de overstap van on-premise IT naar de cloud.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.