SaaS.

Ict-specialisten van Cloudiction zijn er op gericht om mkb’ers verder te helpen door middel van ontzorging. Daarom ontwerpen, bouwen en beheren wij ict-oplossingen waar bedrijfskritische of bedrijfsspecifieke applicaties op gehost worden. Overigens geven we ook concreet advies op het gebied van SaaS (Software as a Service) en andere clouddiensten zoals IaaS en PaaS.

Hoe kunt u de concurrentiepositie verstevigen of uitbouwen door het afnemen van een SaaS-dienst? Daarom vinden wij optimalisatie van applicaties en behoud van continuïteit en veiligheid van belang. Ook leveren we eigen clouddiensten vanuit verschillende uiterst veilige ISAE3402 type II gecertificeerde platformen. Verder worden deze diensten gehost vanuit meerdere Nederlandse datacenters.

Het doel van onze cloud-platformen is het hosten van bedrijfskritische- en bedrijfsspecifieke applicaties. Daarbij geldt dat beschikbaarheid en performance hoog in het vaandel staan.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Wat is onze ervaring?

Al sinds 2003 leveren wij (private) clouddiensten, gehost vanuit verschillende gecertificeerde datacenters in Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid van de cloud-oplossing te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op ’s werelds meest toonaangevende merken als HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende ‘bouwstenen’ die op flexibele basis zijn af te nemen. Denk daarbij aan mail-, telefonie– of serveroplossing, maar ook een complete werkplek bij ons in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in uw reis naar SaaS?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.