WAAROM WERKEN BIJ CLOUDICTION?

We verzorgen onze medewerkers als sterspelers binnen onze informele cultuur. Het maximale uit jezelf kunnen halen is onze prioriteit. In onze ogen is de mens een cruciale factor binnen IT. Jouw rol is zó belangrijk dat wij maximaal investeren in jouw ontwikkeling. Daarnaast hebben wij een informele cultuur waarbij onderlinge relatie met collega’s en klanten voorop staat.

Verhalen van collega’s.

Ton: 2 jaar geleden werkte ik hard als manager van een kroeg. Alleen ik voelde dat mijn hart hier niet ligt. Het is niet alleen de onregelmatige uren, maar ook weken van 60 uur. IT, het kriebelde altijd en sinds ik bij Cloudiction werk is het mijn passie. Verder dan eigen pc’s bouwen was ik niet gekomen, maar nu na 2 jaar ben ik gegroeid naar een medior engineer-functie. Nog steeds groei ik en naar verwachting behaal ik binnen 2 jaar het niveau van senior engineer.”

Peter: “Bij Cloudiction heb ik mijn stage voor MBO niveau 4 gedaan. Overigens ook met een 8,5 kunnen afsluiten door de goede begeleiding! Na mijn stage mocht ik direct aan de slag als junior netwerk engineer. Inmiddels zit ik op medior niveau en ben ik al mijn collega’s en Cloudiction dankbaar voor de afgelopen jaren.”

Ontwikkelen, leren, verdiepen of specialiseren en werken. Bij ons kan het allemaal!

We hebben een breed scala aan mogelijkheden. Het volgen van opleidingen en certificeringen is voor ons beide belangrijk. Samen met jouw coach stel je een ontwikkelplan op en weet je waar je aan toe bent. Trainingen van VMware, Cisco, Microsoft en meer zijn onderdeel van de mogelijkheden. Ook Communicatie met Impact (CmI), ITIL-trainingen zijn mogelijk.

Waar je ook in je carrière staat, van beginnen tot ervaren, we hebben voor jou een uitdagende positie. Van servicedeskmedewerker tot CIO of van netwerkbeheerder tot DevOps-consultant. We stippelen jouw carrièrepad uit en we kijken waar jij gelukkig van wordt!

Onze Cloudiction Academy is niet alleen voor starters, maar ook voor onze medior en senior specialisten. Eigenlijk is het kennismaken met gebieden waar we minder van weten. Twee specialisten mogen het onderwerp uitgebreid uitwerken en daar een presentatie over geven voor de andere specialisten. Het belangrijkste is het interactieve kenmerk, daar leer je echt van!

  1. Wees jezelf.
  2. Bereid je goed voor.
  3. Wees eerlijk.
  4. Wees betrouwbaar.
  5. Wees zelfverzekerd. Je bent namelijk geweldig!
  6. Verdiep je in onze organisatie
  7. Don’t dress for the job you have, dress for the job you want.
  8. “The only time success comes before work is in the dictionary.”
    – Harvey Specter.

Ons Sollicitatieproces

Vind de juiste vacature

Solliciteer online of bel ons

De eerste kennismaking

Kennismaking met onze technische collega(‘s)

Jij en wij maken een keuze

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.