Werkplekbeheer uitbesteden.

Een online werkplek biedt veel mogelijkheden voor uw bedrijf, maar wat houdt het eigenlijk in? Simpel gezegd is het een portaal dat u de mogelijkheid biedt om vanuit iedere gewenste locatie met een apparaat van uw voorkeur te werken. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en u kunt al aan de slag met de gegevens en programma’s die u voor uw werkzaamheden nodig heeft.

hardware support engineer
Projectondersteuner

Updates en patches voor uw online werkplek

De beveiliging van uw (online) werkplek is altijd up-to-date. Daardoor is de kans op aanvallen van cybercriminelen kleiner, net zoals de impact. Naast de beveiliging is het patchen en updaten van softwareprogramma’s binnen uw werkplek ook onderdeel van het werkplekbeheer. Met behulp van onze agent kunnen wij iedere werkplek 24/7 online monitoren en zien we problemen aankomen voordat medewerkers dit zelf door hebben. Daarnaast kunnen we gemakkelijk met medewerkers meekijken als er verzoeken zijn zoals het toevoegen van een handtekening.

Opschonen van devices

Het nauwlettend monitoren van devices is voor een organisatie lastig zelf in te regelen. Echter wordt het pas echt uitdagend als er malware of virussen op devices zitten. Bovendien heeft een gebruiker dit vaak zelf niet door. Om die reden zorgen de systemen dat malware en virussen geen kans krijgen om zich te nestelen in de devices. Daarnaast zorgen wij voor continue geautomatiseerde (up-to-date) antivirusscans waardoor deze tijdig gedetecteerd worden. U kunt efficiënt en veilig werken vanuit uw online werkplek en waar ondersteuning nodig is, staan we klaar met onze expertise.

Private cloud-oplossing
Werkplekbeheer voordelen kantoor mkb

De voordelen van Cloudiction werkplekbeheer

  • Altijd de nieuwste patches en updates;
  • Specialistische antivirusscans;
  • Automatische bescherming tegen malware en virussen;
  • Periodieke rapportage (monitoren logboek, belasting, back-ups);
  • Inzicht in wat er geïnstalleerd staat op werkplekken;
  • Besparing in kosten;
  • Systemen versnellen door opschoningen;
  • Onderhouds- en aanschafadvies;
  • Service Level Agreement (SLA).

Onze cloud werkplek

Sinds 2003 leveren wij allerlei clouddiensten, zoals het inrichten van een online werkplek, aan een groot aantal klanten. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

cloud werkplek overal
Werkplekbeheer voordelen kantoor mkb

Een cloud-oplossing op maat

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van mail-, telefonie- of serveroplossingen tot en met een complete online werkplek. Als ervaren cloud-specialist hebben wij ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem contact met ons op door te bellen naar 036 750 7000 of een e-mail te sturen naar info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.