WiFi-beheer.

Een betrouwbaar en snel WiFi-netwerk is belangrijk. We gebruiken steeds meer devices zoals laptops en mobiele telefoons mee om op te werken. Zonder een WiFi-netwerk met een goed bereik en dekking is het werken met deze devices lastig. In iedere situatie leveren we maatwerk, want er zijn verschillende redenen waarom WiFi mogelijk niet goed werkt. Een voorbeeld daarvan is WiFi in een loods. De vereisten zijn anders dan in een kantoorgebouw. Ook benieuwd naar ons WiFi-beheer?

Onze WiFi-scan is een site survey op locatie die we doen op basis van uw eisen en wensen. We meten met professionele apparatuur de huidige oplossing en controleren waar de ‘kink in de kabels’ zitten. Onze specialisten weten exact hoe er quick wins gehaald kunnen worden waardoor u direct verbetering merkt.

wifi beheer overal werken buiten laptop
wifi-netwerk-loods-haven

PRAKTIJKVOORBEELD.

De grootste uitdagingen zitten in WiFi-netwerken voor loodsen of warehouses met een stalenconstructie. We hebben zelfs gezien dat er binnen één loods allerlei kleinere ruimtes zijn die gemaakt zijn van staal. Het grote probleem van staal is dat WiFi-signalen worden geblokkeerd. Speciale configuratie-instellingen in combinatie met professionele high-end WiFi-apparatuur heeft er voor gezorgd dat het vlekkeloos werkt. Ook benieuwd wat we in uw situatie kunnen betekenen?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.