Zorgeloos werken.

Hoe heerlijk is het als geen van de gebruikers reden heeft om te klagen?
Er geen omkijken is naar het technische IT-beheer?
En de IT-omgeving ook daadwerkelijk aansluit op de business?

Het IT-landschap verandert continu. We gaan toe naar standaardoplossingen waarbij het technisch beheer bij een externe IT-leverancier ligt, en dat stelt jou als IT-manager voor een uitdaging.
Bij Cloudiction zien we dat de ene IT-manager kiest voor een on-premise oplossing, terwijl een ander overweegt om gebruik te maken van de ISAE3402 gecertificeerde Cloud-omgeving die Cloudiction biedt.

Net als het IT-landschap zien wij de rol van IT-manager mee veranderen. De rol verschuift van het beheren, naar het regisseren van de IT-omgeving. De IT-manager vertaalt de wensen van de business naar de IT-leverancier en ziet erop toe dat die leverancier zijn werk doet. Zo zorgt hij ervoor dat alle programma’s en gegevens, altijd en overal beschikbaar zijn. Als hij dit goed weet te managen, wordt de hele organisatie wendbaarder en kan de organisatie echt gaan groeien.

Dit is precies waar wij organisaties en IT-managers bij ondersteunen. Een samenwerking met ons betekent een slimme IT-oplossing die de productiviteit verhoogt en de IT-kosten verlaagt. Geen zorgen meer over IT-technische uitdagingen. En al je programma’s en gegevens, altijd en overal op een veilige manier beschikbaar.

Waarom organisaties met ons samenwerken.

Elke samenwerking staat of valt met vertrouwen. Zo ook bij het uit handen geven van je IT-omgeving. Wij maken het verschil door voor iedere klant een persoonlijke partner te zijn. Door regelmatig met elkaar te spreken op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau houden wij de kwaliteit van de dienstverlening hoog en zo voorkomen we dat we uit elkaar drijven.

Wanneer je direct hulp nodig hebt kan je op ons vertrouwen. Geen vraag of verzoek is ons te gek. Wij kennen jouw IT-omgeving en weten precies waarover we praten. Geen standaard callcenter, maar geïnteresseerde medewerkers die je direct helpen.

Jij wilt gebruiksvriendelijke IT dat doet wat het moet doen, geen zorgen meer over de IT-technische uitdagingen en al je programma’s en gegevens altijd beschikbaar, op elke locatie en op ieder apparaat.

Dit is wat wij doen. Geen belofte; simpelweg een afspraak.

Downtime, het is de nachtmerrie van iedere organisatie. Een bedrijf dat platligt draait verlies. IT-omgevingen moeten stabiel, veilig en altijd onder controle zijn.

Om downtime en misbruik van je gegevens door anderen te voorkomen, draaien onze diensten op eigen Enterprise Class infrastructuur vanuit verschillende professioneel gecertificeerde datacenters. Ook voldoen wij aan de hoge eisen op het gebied van risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude processen waaronder het internationale certificaat voor uitbesteding.

Natuurlijk wil je dat je IT meegroeit met de veranderingen van je organisatie, zodat het je volledig blijft ondersteunen. In de praktijk hebben we te maken met twee soorten veranderingen: relatief kleine veranderingen, die bij ons ‘changes’ worden genoemd, en veranderingen die door de omvang in een project worden opgepakt. Wij zorgen ervoor dat zelfs de grootste IT-projecten op tijd, foutloos en binnen het budget worden opgeleverd.

Niets is zo frustrerend als niet weten waar je aan toe bent. Wij geloven in transparantie zowel in communicatie als in prijsvorming.

Bij ons geen onzinverhalen; wat we vertellen is wat we doen.
Openheid in prijsvorming, vaste marges op goederen, een scherp uurtarief en heldere facturen.

In vier stappen naar een zorgeloze IT-omgeving.

De overstap naar een nieuwe IT-omgeving lijkt ingewikkeld, maar wij kennen de dagelijks veranderende risico’s. Een soepele overstap naar een nieuwe IT-omgeving begint bij een goede voorbereiding. Met onze aanpak kunnen we je omgeving in één keer naar ons Cloudplatform overzetten. Wij begeleiden je volledig in het hele proces, volgens de volgende vier stappen.

Stap 1

Als eerst brengen we je IT-omgeving in kaart om inzicht te krijgen in je apparatuur, licenties en programma’s waarmee je werkt. Door deze inventarisatie te doen wordt de situatie vóóraf duidelijk en worden problemen achteraf vóórkomen.

Stap 2

Op basis van de inventarisatie leveren wij een helder contractvoorstel. Ben je tevreden over het voorstel, dan maken onze specialisten een plan van aanpak op. Een goed plan is een voorwaarde voor een geslaagd project.

Stap 3

Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. De nieuwe omgeving wordt uitvoerig getest en wanneer jij aangeeft dat alles volgens plan werkt, kunnen we de migratie starten.

Stap 4

De migratie wordt in zijn geheel in één keer uitgevoerd. Het is ook hierbij van belang de nieuwe omgeving uitvoerig te testen. Pas wanneer de testen zijn geslaagd, kan de nieuwe situatie worden vrijgegeven voor de gebruikers en kan de oude omgeving afgebouwd worden.

Contact gegevens

  • Baarnsche dijk 12a, 3741LS, Baarn

  • +31 (0)36 750 7000

  • info@cloudiction.nl