Applicatiebeheerder.

Uw situatie

Een goed werkende applicatie zorgt ervoor dat het hart van uw organisatie kan blijven kloppen. Daarom is het van belang om extra capaciteit, kennis en kunde in te zetten als de situatie daar om vraagt. Bovendien hebben we een applicatiebeheerder klaarstaan die matcht. Immers onderzoeken we gezamenlijk de beste oplossing op basis van uw situatie. Eveneens kijken we of er een match is met collega’s en hoe de applicatiebeheerder in de cultuur past.

Ons team

Het belangrijkst vinden wij bij detachering dat we een hoogopgeleide en ingewerkte collega’s kunnen bieden. Bovendien hebben wij hoogopgeleide en volledig ingewerkte collega’s. Zo hebben zij ervaring als adviseurs, optimalisatie en procesverbetering. Maar ook kennis van verandermanagement en natuurlijk communicatieve vaardigheden. Daarnaast hebben wij ook persoonlijke coaches die een Persoonlijk OntwikkelPlan (POP) opstellen. Hiermee kunnen onze collega’s blijven groeien.

Vaardigheden

Onze collega’s moeten voldoen aan de volgende vaardigheden: proactief, sociaal, analytisch vermogen, ITIL-kennis, procesgestuurd werken en maatwerkapplicaties. Verder trainen we onze collega’s ook op soft skills. Namelijk: presenteren, coachen, feedback geven, leidinggeven en het overbrengen van kennis.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Werkplek beheerder

We lossen altijd de werkplekgerelateerde problemen op.

Altijd op de juiste plaats

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Systeem beheerder

Uw ict-systemen draaien als nooit tevoren door kennis en kunde.

Wij zorgen altijd voor de continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Project ondersteuner

De projectleider is te druk? Ondersteuning kan nu onderweg zijn.

De kracht van ondersteuning

Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.