Wij geloven in de kracht van technologie, voor de mens voor de toekomst

Bij Cloudiction is technologie niet het doel, maar het middel om de uitdagingen binnen organisaties aan te gaan. Bij ons begint het juist bij de mens en de dialoog en niet bij de oplossing.

Of het nu technologie advies, aankoop, implementatie, beheer betreft. Via uitdagen, realiseren en versterken gaan we terug naar de basis van de klant op een directe, persoonlijke en menselijke manier zodat de klant weer overzicht krijgt. Dat stelt de klant in staat de juiste keuzes te maken en technologie de rol te laten vervullen zodat de wensen en doelen van de klant centraal blijven staan.

Onze visie

In onze ogen wordt het succes van een organisatie bepaald door de expertise en de inzet van hun mensen. En mensen kunnen hun werk pas écht goed doen als ze ondersteund worden door de juiste technologie op het juiste moment, ongeacht of dat nu on-premise of in de cloud is.

Onze missie

Het is onze missie om de mensen in een organisatie in hun kracht te zetten door ze de technologische ondersteuning te geven die ze nodig hebben om prioriteiten te kunnen stellen, hun targets te halen en de zakelijke doelen van de organisatie als geheel te behalen.

Velen zullen ons een IT-partner noemen. Wij noemen onszelf liever een human-tech studio

Wij zijn een human-tech studio in die zin dat we technologie de plaats en rol gunnen die het kan waarmaken. De oorsprong van alles wat een organisatie kan bereiken vloeit voort uit de creativiteit van de mens Wij zijn een human-tech studio. Door het dialoog aan te gaan, ontwerpen we samen het IT-fundament waarop je als organisatie kan innoveren naar de toekomst.

Wij ondersteunen onze klanten al 30 jaar met hun pad naar digitale innovaties

Vertrouwen
01

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij met ze meedenken, dat wij altijd het beste met ze voor hebben, dat wij er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat ze nodig hebben en dat wij op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. En natuurlijk op onze 30 jaar kennis en ervaring.

Verbeeldingskracht
02

Wat de mens uniek maakt is ons vermogen om over onszelf en de wereld om ons heen na te denken. Ons bewustzijn. Onze verbeeldingskracht. Fantaseren over wat er gaat en kan komen. Bij Cloudiction gebruiken we onze verbeeldingskracht om de uitdagingen van vandaag op creatieve wijze het hoofd te bieden en te anticiperen op de mogelijkheden die morgen biedt.

No-nonsense
03

Bij Cloudiction staat no-nonsense centraal. We leveren doeltreffende IT-oplossingen zonder overbodige complexiteit. Onze transparante en directe aanpak zorgt voor succesvolle resultaten. We geloven in eerlijkheid, heldere communicatie en praktische oplossingen voor al uw IT-behoeften.

Duurzaamheid

Bij al onze activiteiten nemen we verantwoording voor de maatschappij. Duurzaam en verantwoord, dat is wat wij zijn. We denken nét dat stapje verder net zoals bij onze diensten. Samen met de medewerkers, klanten en leveranciers werken we aan een schonere en veiligere wereld, structureel. Onze datacenters werken bijvoorbeeld uitsluitend met groene stroom. Dat wordt namelijk ons grootste probleem. Namelijk in 2025 wordt 21% van alle energie gebruikt door datacenters. Buiten eigen besparingen verwachten we deze ook van eigen leveranciers. ISO 50001 past daarin perfect omdat structurele verbeteringen en kostenbesparing daar ‘key’ zijn.

Zo zetten wij ook simpele trucs in voor stroombesparing. Om ongeveer 20% stroom in eigen datacenter te besparen hebben we ‘Demand Based Switching’ geactiveerd waardoor de kloksnelheid van een processor terugloopt bij beperkt gebruik. Je levert met deze tool niet in op performance, maar wel op stroom en levensduur.

Circulaire economie
Al de ICT-producten die niet meer ingezet kunnen worden laten we hergebruiken voor nieuwe apparatuur. Dit geldt ook voor harde schijven. In beide gevallen zorgen we ervoor dat er certificaten van (data)-vernietiging bij komen zodat data van jouw organisatie niet in ongewenste handen valt. Minimaal 80% van de grondstoffen worden hergebruikt als grondstof.

Certificeringen

ISAE3402 type II

We bezitten over meerdere certificeringen zoals ISAE3402 type II. ISAE3402 type II is, internationaal gezien, het meest bekende certificaat als het gaat om uitbesteden. Daarmee voldoen bedrijven aan een bepaalde kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom zijn alleen toonaangevende bedrijven in het bezit van deze certificering. Vroeger werd ISAE3402 benoemd als SAS70.

Door het bezitten van deze standaard heb je zekerheid over onze organisatie en activiteiten. Om de audit door te staan moeten zaken als risicomanagement, data-integriteit en interne beheersing op orde zijn. Daarnaast hebben wij de certificering in ontvangst mogen nemen zonder aanmerking. Bij ons ben je verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit.

ISO14001

Ook bezitten we het ISO 14001 keurmerk. Dat wil zeggen dat wij systematisch het milieu willen verbeteren. Kortom, we identificeren, prioritiseren, beheersen en verbeteren alle milieuaspecten in onze activiteiten. Daarbij ligt de nadruk op het milieuaspect. Onze milieudoelstellingenbehalen we jaarlijks en zo verminderen en verlagen wij onze milieubelasting.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationaal keurmerk dat wordt uitgegeven aan ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Deze worden door de Stichting Normering Arbeid (SNA) uitgegeven. Voor onszelf en voor klanten vinden wij dit belangrijk. Wij hebben namelijk als doel om betrouwbaar en kwalitatief te zijn.

Ben jij klaar voor de veranderingen
van de toekomst?

Ga met ons de dialoog aan

Start een dialoog