Neem contact met ons op

Adres

Hoofdkantoor: Baarnsche Dijk 21
3741 LP Baarn

Kantoor: Hellingweg 8-10
1151 CS Broek in Waterland

Telefoonnummer

Hoofdnummer: +31 36 750 7000
Inkoop: +31 36 750 7002
Verkoop: +31 36 750 7003
Servicedesk: +31 36 750 7005

Wil je ons meer vertellen over je verzoek?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

In het kort vertellen we graag wie wij zijn en wat we doen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen bij elkaar gezet. Natuurlijk kun je ons altijd berichten als er andere vragen zijn.

Wie zijn we?

Er zijn redenen waarom bedrijven kiezen om hun bedrijfsspecifieke software op bestaande systemen te draaien. Op het moment dat je geconfronteerd wordt met nieuwe investeringen op het gebied van ICT, dan is het wellicht een idee om met ons in gesprek te gaan.  Zodra er namelijk sprake is van bedrijfsspecifieke software in combinatie met ‘de cloud’, dan zijn er valkuilen die wij al een keer van dichtbij hebben bekeken.

In deze situatie leveren wij maatwerk, want standaard IT past hier niet. Geen bedrijf is hetzelfde.– onze klanten merken dat ze bovendien besparingen in budget ondervinden — In dit proces helpen wij bedrijven, aantoonbaar, enorme besparingen te realiseren op hun ICT-budget. Cloudiction beantwoordt vragen van middelgrote organisaties rondom het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Wij hebben eigen gecertificeerde datacenters voor bedrijven van 50 tot 250 geautomatiseerde werkplekken. Benieuwd of we dat ook bij u kunnen bereiken? Connect dan met me, zodat ik kan kijken wat ik voor u kan betekenen.

Hoe werken we?

“De klant centraal”
De klanten en medewerkers van Cloudiction staan centraal omdat technologie waarde krijgt door mensen. De experts dringen door naar de kern van de organisatie en bedenken daarvoor een passende oplossing. Vervolgens werken de medewerkers met deze technologie wat de doorslag geeft aan het succes van de onderneming.

‘In control’
We hebben 24/7 support, leveren onze diensten 24/7 onder een strict SLA en we zijn ‘in control’. ISAE3402 Type II is onze belangrijkste certificering. Deze geeft aan dat wij opereren in de top van de markt als het gaat om kwaliteit.

Wat zijn de kosten?

Al onze diensten zijn maatwerk, maar wij rekenen geen maatwerk prijzen. Als u benieuwd bent naar een prijsindicatie voor uw specifieke behoefte, dan mag u ons altijd berichten. Wij zullen zorgen dat u dezelfde week nog antwoord krijgt.

Zijn jullie duurzaam?

Ja!
Bij al onze activiteiten nemen we verantwoording voor de maatschappij. Duurzaam en verantwoord, dat is wat wij zijn. We denken nét dat stapje verder, net zoals bij onze diensten. Samen met de medewerkers, klanten en leveranciers werken we aan een schonere en veiligere wereld, structureel. Onze datacenters werken bijvoorbeeld uitsluitend met groene stroom. Dat wordt namelijk ons grootste probleem, in 2025 wordt 21% van alle energie gebruikt voor datacenters. Buiten eigen besparingen verwachten we deze ook van eigen leveranciers. ISO 50001 past daarin perfect omdat structurele verbeteringen en kostenbesparing daar ‘key’ zijn.

We zetten ook een simpel truc in gezet om ongeveer 20% in eigen datacenter te besparen. We hebben ‘Demand Based Switching’ geactiveerd waardoor de kloksnelheid van een processor terugloopt bij beperkt gebruik. Je levert met deze tool niet in op performance, maar wel op stroom en levensduur.

Circulaire economie
Al de ICT-producten die niet meer ingezet kunnen worden laten we hergebruiken voor nieuwe apparatuur. Dit geldt ook voor harde schijven. In beide gevallen zorgen we ervoor dat er certificaten van (data)-vernietiging bij komen zodat data van jouw organisatie niet in ongewenste handen valt. Minimaal 80% van de grondstoffen worden hergebruikt als grondstof

Wat is de cloud?

De cloud klinkt als iets dat van een andere planeet komt. Dit is het natuurlijk niet. Eigenlijk is de cloud een verzamelnaam voor ict-diensten die worden afgenomen van externe servers. Nog specifieker: Servers die niet in een serverruimte in eigen kantoor staan (on-premise).

Deze clouddiensten worden afgenomen via het internet. Als klant van deze diensten heb je alleen een werkende internetverbinding nodig. De diensten lopen uiteen van mail in de cloud tot en met een totale cloud werkplek.

Waar wordt data opgeslagen?

Data van onze klanten bevindt zich altijd in Nederland. Voor ons heel normaal, maar voor andere bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Google spreekt dit niet voor zich.

Wij kiezen hiervoor omdat Nederland de beste wetgeving heeft omtrent data en privacy. Wist u bijvoorbeeld dat data in Amerika altijd mag worden in gezien door de Amerikaanse overheid?

Hoe veilig is jullie oplossing?

Veilig!
Onze cloud-oplossing wordt 24/7 gemonitoord op potentiële dreigingen. De diensten die wij leveren zijn ISAE3402 Type II gecertificeerd en dat houdt in dat we ‘in control’ zijn.

Audit
Meerdere keren per jaar wordt ons platform geaudit en daarnaast zetten we ethische hackers in om ons platform te hacken. Uiteraard komen we altijd positief uit de test. We staan overigens ook altijd open voor audits, ethische hacks of andere toetsingen.

Wie is jullie ideale klant?

Onze ideale klant is een Nederlandse onderneming (mogelijk ook met buitenlandse vestigingen) met 50 tot 500 werknemers met uitdagingen in of naar cloud-omgevingen. Vaak gaat het om bedrijfskritische of bedrijfsspecifieke software.

Daarbij maakt het niet uit in welke sector de onderneming actief is. Voor deze ondernemingen bieden we een uitgebreid portfolio aan diensten die we met hoge professionaliteit (ISAE 3402 type II) leveren via co creatie.

Herkent u zich niet in bovenstaande? U mag altijd contact met ons opnemen om uw casus aan ons voor te leggen. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Microsoft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Altova

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Philadelphia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Cisco

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Ben jij klaar voor de veranderingen
van de toekomst?

Ga met ons de dialoog aan

Start een dialoog