Iets niet goed gegaan? Ons back-up beheer is de uitweg.

Er zijn verschillende redenen waarom ons back-up beheer van belang is. Nummer 1 is natuurlijk zorgen dat er geen informatie verdwijnt. Veel bedrijven denken dat de back-up goed geregeld, maar dit is zelden waar. Zelfs bij Managed Service Providers (MSP’s) is het niet altijd even goed geregeld. Uitdagende vragen zijn bijvoorbeeld waar worden de gegevens opgeslagen? Staan deze op een tape in de kast of staan deze in een professioneel datacenter? In het eerste geval is brand en diefstal een risico. Daarnaast hoe zit het met het terugzetten van een back-up? Hoelang duurt dit?

Uiteraard helpen we ook graag met vragen als wat is voor onze organisatie de beste keuze: cloud of tape? Hierbij speelt data, snelheid en de timeframe een belangrijke rol. Met ons back-up beheer zorgen we voor recente back-ups van gegevens die in de nacht gemaakt worden. Immers zorgt het maken van een back-up voor vertraging op de oplossing Ons proactief 24/7 beheer zorgt ervoor dat er snel gewerkt kan worden als een back-up terugplaatsen gewenst wordt.

back up beheer msp voor mkb
cloudiction-team

Wat is onze ervaring?

Sinds 2003 leveren wij allerlei clouddiensten aan een groot aantal klanten. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie- of serveroplossingen tot en met een complete werkplek in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij een ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons netwerkbeheer te bieden heeft?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.