Werkplek in de cloud

Wanneer u als bedrijf ook makkelijke IT wilt, begint u met een Cloudiction cloud werkplek! Zo’n digitale werkplek in de cloud stelt u in staat om overal online te werken, in regio Rotterdam of heel ergens anders. Bij een klant, aan het strand, op wintersport, in een restaurant, in een bar, thuis of gewoon op kantoor. Kortom, u kunt overal bestanden inzien en applicaties gebruiken, zolang u maar een device (bijvoorbeeld een laptop, tablet of telefoon) heeft met een internetverbinding. We vertellen u graag meer over de voordelen en de kosten van een werkplek in de cloud.

Wat houdt een online cloud werkplek in en wat zijn de voordelen?

We zijn één van de eerste Cloud-experts, al meer dan een decennia lang, en zorgen voor cloudoplossingen voor bedrijven. Voorafgaand aan mogelijkheden met de cloud waren we voornamelijk gericht op IT-beheer, software en hardware. Dat doen we overigens nog steeds, maar écht goed zijn wij in cloud werkplekken. We richten ons op de complexe IT van het mkb, want wij houden van een uitdaging. Als u een bedrijfsspecifieke of -kritieke applicatie heeft, helpen we graag. Mocht u dit niet hebben, dan natuurlijk ook. Als u uw digitale werkplek laat inrichten door ons, geniet u de volgende voordelen:
• Altijd en overal met een internetverbinding uw bestanden binnen handbereik;
• Veilig opgeslagen gegevens die zelfs wanneer uw computer crasht niet verloren gaan;
• Toegang tot Microsoft Office programma’s;
• Persoonlijk contact wanneer u onze servicedesk nodig heeft.
Start een dialoog

Wat zijn de kosten van een online werkplek in de cloud?

Wanneer u online wilt gaan werken in de cloud vraagt u zich waarschijnlijk af wat de kosten van een digitale werkplek of cloud hosting zijn voor uw bedrijf in regio Rotterdam of elders. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de pakketten voor bedrijven (Microsoft 365 – public cloud). Op deze manier bepaalt u zelf wat voor u belangrijk is en welke het beste aan uw wensen en eisen voldoet. Onderaan deze pagina vindt u ook de kosten van een online werkplek in de cloud inclusief de diensten die wij aanbieden aan bedrijven in regio Rotterdam en elders in het land.

Ons team beantwoordt ook graag uw overige vragen

Onze ICT-professionals kunnen u nog veel meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten die er komen kijken bij een werkplek in de cloud. Ook beantwoorden ze graag vragen zoals;‘Hoe werkt de cloud?’. Bij ons heeft u een maandelijks opzegbaar flexibel contract waaraan u eventueel meer diensten, licenties en opslagruimte toe kunt voegen.

Een digitale werkplek in de cloud afnemen van een gecertificeerde professional

Wilt u zelf ook werken vanuit een digitale werkplek in de cloud of wilt u de kosten weten? Of wilt u uw medewerkers in regio Rotterdam of elders de mogelijkheid bieden tot flexwerken met een online werkplek? Laat ons dan een digitale werkplek voor u inrichten. We richten er zoveel in als uw bedrijf nodig heeft en ook deze zijn maandelijks opzegbaar. Groeit uw bedrijf nog verder? Geen probleem! U kunt eenvoudig meer digitale werkplekken aan uw contract toevoegen. Zo flexibel zijn wij nou eenmaal.

Stel ons vandaag nog uw vragen over een digitale werkplek

Geef uw clouddiensten uit handen aan een ISAE3402 type II gecertificeerde professional en laat Cloudiction uit Baarn, nabij Hilversum, u volledig ontzorgen. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel naar 036 750 7000 of stuur een e-mail naar info@cloudiction.nl. Wij nemen u graag al uw zorgen over de opslag van gegevens en IT-beheer uit handen.

Cloud werkplek demo

Vandaag nog een indruk krijgen van hoe een cloud werkplek werkt? We kunnen u vandaag nog laten testen op de Cloudiction demo werkplek.
Start een dialoog

De 9 voordelen van Cloudiction cloud werkplek.

Single sign-on

Eén keer aanmelden en altijd toegang tot e-mail, data en de applicaties voor bevoegde. Rechten zijn overigens snel en altijd aanpasbaar.

Dagelijks opzegbaar

Ja! Wij geloven in onze klanten en diensten en durven dit aan te bieden. Precies wat je verwacht van een ict-partij, betrouwbaar en helder.

Veiligheid

Onze datacenters zijn gekozen op betrouwbaarheid en onze systemen zijn dusdanig versleuteld dat onbevoegde hier geen toegang toe krijgen. Overigens zijn onze systemen altijd (automatisch) up-to-date en 24×7 gemonitoord.

ISAE 3402 TYPE II

Onze processen en diensten zijn zo goed voor elkaar dat we als een van de weinigen kunnen zeggen dat we ISAE 3402 type II compliant zijn. Deze certificering gaat verder waar ISO stopt.

Onbeperkt dataopslag

U kunt geen onverwachte kosten krijgen door het gebruik van data. We zullen wel adviseren om de dataopslag te beperken. Een wildgroei aan data komt immers niet ten goede aan de structuur en organisatie. Overigens hebben we wel een fair-use policy, maar de nadruk ligt hier op fair in uw voordeel.

Geschikt voor bedrijfsspecifieke of -kritieke applicaties

Het kan zijn dat u een super belangrijke applicatie heeft op een server en dat u daarom liever een server aanschaft. Begrijpelijk, maar bij ons zeker niet meer nodig. We kunnen iedere applicatie virtualiseren naar de Cloud. Zelfs een MS-DOS-applicatie.

Geen grote investering en vaste maandelijkse kosten

Ict staat er om bekend dat kosten makkelijk uit de hand kunnen lopen. Bij ons niet. We rekenen per gebruiker en maandelijkse tarief en deze is vast en daarom geen grote investering.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Volgende maand een gebruiker minder of meer? Geen probleem! Als jullie de gegevens doorgeven zoals de naam, achternaam en waar de collega rechten heeft, dan regelen we gelijk een account.

Betrouwbaarheid

We geven altijd een SLA met strikte voorwaarden waaraan wij ons moeten houden. De betrouwbaarheid van onze systemen is zeer hoog. Overigens kunnen we met onze “Cloud Uitwijk”-dienst de betrouwbaarheid vergroten naar 100%.

Microsoft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Altova

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Philadelphia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Cisco

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Ben jij klaar voor de veranderingen
van de toekomst?

Ga met ons de dialoog aan

Start een dialoog