IaaS.

Cloudiction IaaS (Infrastructure as a Service) is een dienst die we leveren vanuit onze uiterst veilige ISAE3402 type II gecertificeerde platform. Deze diensten worden gehost vanuit meerdere Nederlandse datacenters.

Het doel van ons IaaS-platfom is het hosten van bedrijfskritische applicaties, maar ook bedrijfsspecifieke applicaties. Daarbij geldt dat beschikbaarheid en performance hoog in het vaandel staan.

Verder kunt u zelf de virtuele servers beheren en configureren. Ook is er een back-up georganiseerd. Tevens is het IaaS-platform gebouwd op basis van de snelste oplossingen die de markt biedt. Zoals een volledige SSD-storage omgeving. Daarnaast wordt ons IaaS-platform geregeld geaudit op veiligheid.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Standaard

  • ‘Pay per use’-model
  • 8 configuraties

Professioneel

  • Hoge beschikbaarheid
  • Full-ssd
  • Snapshot

Enterprise

  • Realtime remplicatie
  • SLA 99,95%
  • Snapshot
IaaS

Wat is IaaS?

Alle systemen draaien optimaal samen door perfecte interne- en externe communicatie. Networking op het hoogste level.

Fysieke storage-systemen zijn onderdeel van het IaaS-platform. Alleen de hoogste kwaliteit van de meest bekende merken zetten we in. Overigens kijken we ook naar stroomverbruik en de belasting op het milieu.

Fysieke servers zijn onderdeel van het IaaS-platform. Alleen de hoogste kwaliteit van de meest bekende merken zetten we in. Overigens kijken we ook naar stroomverbruik en de belasting op het milieu.

Op één systeem maar één besturingssysteem, dat is verleden tijd. Inmiddels creëren we zogenaamde virtuele lagen op de hardware. Hierdoor delen we hardware en kunnen de kosten laag blijven.

Met bovenstaande punten is een gedeelte van de ict-oplossing geregeld. Echter blijft O/S, middleware, runtime, data en applicatie staan. Deze managet uzelf. Overigen hoeft dat niet. U kunt ook PaaS of SaaS afnemen. Bij PaaS is de ontzorging groter en bij SaaS ben je volledig ontzorgt.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.