IT-bedrijven Nederland

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Bent u op zoek naar IT-bedrijven in Nederland die u kunnen helpen bij de overstap naar het werken in de cloud? Dan bent u bij Cloudiction op de juiste plaats. Samen met u kijken we eerst of uw bedrijf beter in de cloud kan werken, of juist meer gebaat is bij de on-premise oplossing. Na deze inventarisatie komen we met een plan van aanpak, die we vervolgens uitvoeren. Nadat alles uitvoerig getest is, is uw bedrijf aangesloten op de cloud en profiteert u al van alle voordelen die deze werkwijze heeft.

Op zoek naar betrouwbare IT-bedrijven in Nederland?

Er zijn diverse IT-bedrijven in Nederland die u kunnen helpen bij de overstap van een eigen server naar de cloud. Bij Cloudiction uit Baarn profiteert u van enkele voordelen die deze bedrijven u niet kunnen geven. Zo kunt u op onze cloudopslag en -platforms vertrouwen, omdat de kwaliteit hiervan beoordeeld is door de ISAE3402 type II. Daarnaast is uw contract bij ons maandelijks opzegbaar, waardoor u niet aan een contract vastzit en flexibel van onze diensten gebruik kunt maken. Wat misschien nog wel het fijnste is, is dat u bij ons altijd direct door een medewerker geholpen wordt die uw IT-omgeving kent. Wij hebben namelijk een eigen service center, dus als u ons belt met een vraag wordt u direct en persoonlijk geholpen.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
wifi beheer overal werken buiten laptop
wifi beheer overal werken buiten laptop

Kies voor stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak

U wilt uw IT-beheer of de opslag van de gegevens van uw bedrijf natuurlijk niet zomaar aan willekeurige IT-bedrijven in Nederland uitbesteden. Besteed uw IT daarom aan ons uit! Wij leveren IT-oplossingen op maat waar u op kunt vertrouwen. Hierbij zorgen we voor uitstekende stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Bent u benieuwd wat wij voor het IT-beheer van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 036 750 7000 of info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

Neem contact op