IT-bedrijven in Nederland

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Bent u op zoek naar IT-bedrijven in Nederland die u kunnen helpen bij het overstappen naar de cloud? Maak dan gebruik van de expertise van Cloudiction in Baarn, in de buurt van Hilversum. Samen kijken we of uw bedrijf beter in de cloud kan werken of juist meer gebaat is bij de on-premise oplossing. Na deze inventarisatie komen we met een op maat gemaakt plan van aanpak, die we vervolgens uitvoeren. Nadat alles uitvoerig getest is, is uw bedrijf aangesloten op de cloud en profiteert u al van alle voordelen die deze werkwijze heeft.

Stop met zoeken naar betrouwbare IT-bedrijven in Nederland en schakel onze experts in

Er zijn diverse IT-bedrijven in Nederland die u kunnen helpen bij de overstap van een eigen server naar de cloud. Bij Cloudiction profiteert u van enkele voordelen die deze bedrijven u niet kunnen bieden. Zo kunt u op onze cloudopslag en -platforms vertrouwen, omdat de kwaliteit hiervan ISAE3402 type II gecertificeerd is. Daarnaast is uw contract bij ons maandelijks opzegbaar, waardoor u niet aan een contract vastzit en flexibel van onze diensten gebruikmaakt. Wat misschien nog wel het grootste voordeel is, is dat u bij ons altijd direct door een medewerker geholpen wordt die uw IT-omgeving kent. Wij hebben namelijk een eigen service center, dus als u ons belt met een vraag wordt u direct en persoonlijk geholpen door een van onze ICT-professionals.

wifi beheer overal werken buiten laptop
wifi beheer overal werken buiten laptop

Kies voor stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak

U wilt uw IT-beheer of de opslag van de gegevens van uw bedrijf natuurlijk niet zomaar aan willekeurige IT-bedrijven in Nederland uitbesteden. Besteed uw IT daarom aan ons uit! Wij leveren oplossingen op maat voor ICT en IT waar u op kunt vertrouwen. Hierbij zorgen we voor uitstekende stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Bent u benieuwd wat wij voor het IT-beheer van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 036 750 7000 of info@cloudiction.nl.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.