Mkb ICT.

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Heeft u een mkb-bedrijf en heeft u zelf geen verstand van ICT of heeft u niet de middelen om hiervoor personeel voor aan te nemen? Dat begrijpen wij bij Cloudiction heel goed; daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om de ICT van uw bedrijf aan ons uit te besteden. U heeft de keuze uit diverse ICT-oplossingen voor het mkb. Bij ons zit u nooit vast aan een vast contract, omdat u bij ons maandelijks kunt opzeggen.

Wij bieden het mkb ICT-oplossingen op maat aan

Bij Cloudiction in Baarn, nabij Hilversum, bieden we op maat gemaakte ICT-oplossingen aan voor het mkb. Zo heeft u onder andere de keuze uit verschillende soorten cloud en cloudservices voor de opslag van uw gegevens van uw onderneming en het creëren van een online werkplek. Bij ons kiest u namelijk tussen een private, public en hybrid cloud. De hybrid cloud kunt u volledig aan uw wensen aanpassen. Daarnaast bieden wij het mkb ook diverse ICT-oplossingen wat betreft de opslag van gegevens aan. Zo bieden wij diverse clouddiensten aan die we aanpassen op de behoeften van uw bedrijf.

wifi beheer overal werken buiten laptop

Bespreek de mogelijkheden met onze ICT-professionals

Wanneer u als bedrijf uw ICT uit handen wilt geven, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles goed gaat en aan uw wensen voldoet. Onze ICT-professionals luisteren naar uw wensen en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens kijken we samen welke ICT-oplossingen het best werken voor uw bedrijf in het mkb. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 036 750 7000 of door het sturen van een e-mail naar info@cloudiction.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.