Waarom wij doen wat we doen.

Ruim 30 jaar geleden kreeg John van Veldhoven het al vanuit verschillende directies te horen “er zijn twee zaken die we lastig vinden; personeel en IT. Op beide zaken krijgen we maar geen grip. Het doet niet wat het moet doen en de investeringen zijn enorm.”

Met als doel; IT uit dat lijstje lastige zaken te halen en de vreugde rond IT weer terug brengen, heeft John in 1991 Cloudiction opgericht.
Inmiddels is dit bij een groot aantal organisaties gelukt en is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.

De technologie is in al die jaren weliswaar veranderd, maar de belofte van Cloudiction is nog steeds dezelfde; het algemene beeld van IT als lastig, complex en een kostenpost, om zetten naar gemakkelijk, efficiënt en waardevol. Het resultaat is rust in de organisatie en focus op de taken waar men goed in is.

Certificeringen.

Testimonials.

PRETTIG ALS EEN BEDRIJF NOOIT NEE ZEGT!

"Dat hoor ik gelukkig vrijwel nooit bij Cloudiction. De specialisten bieden veel service en kwaliteit. Ik heb in het verleden met de nodige partijen gewerkt en kan dus aardig oordelen over de kwaliteit van de dienstverlening. Van collega’s uit het vak hoor ik nogal eens de nodige kritiek op het functioneren van hun ICT-partners. Gelukkig herken ik daar bij ons niks van.”

Armando Veenhuis, Algemeen Directeur

EEN DEAL IS EEN DEAL. DE MENSEN VAN CLOUDICTION BEGRIJPEN DAT.

“En dat is voor ons ontzettend belangrijk. Wij kunnen op de mensen van Cloudiction bouwen. Dat moet ook wel, want we kunnen niet alles zelf. De betrouwbaarheid in advies, levering en diensten vind ik hun sterkste kant. Wat ik ook gemerkt heb, is het feit dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen grote en kleine klanten. Iedereen is belangrijk. Wij hebben steeds meer behoefte aan een stuk meedenken en advisering. Nu heb ik bijvoorbeeld een zieke werknemer die wat langer afwezig zal zijn. Cloudiction komt met een goede oplossing rekening houdend met ons budget. Opvallend is ook het vrij brede kennisgebied.”

Marius Laurijsen, Manager IT

TIJDENS DE IMPLEMENTATIE VAN ONZE DRIE NIEUWE NETWERKEN ZIJN WE SLECHTS ÉÉN DAG UIT DE ROULATIE GEWEEST.

“We zijn een directmailbedrijf. Dit betekent dat wij voor een groot deel afhankelijk zijn van datatechnologie en automatisering. Onze opdrachtgevers eisen nauwkeurig werk van ons. Dat moet vlekkeloos, snel en betrouwbaar verlopen. Daar leven we van. Een goed opgezette automatisering is dus onontbeerlijk. Sinds we werken met Cloudiction zijn we daar zeer tevreden over. Wat me erg goed bevalt, is dat we te maken hebben met een vast aanspreekpunt. Hij kent onze situatie goed en heeft aan weinig woorden genoeg. Alles loopt zoals we afspreken en dat is een geruststellende gedachte.”

Albert Bien, Directie Assistent

ONZE PARTNERS.

Contact gegevens

  • Baarnsche dijk 12a, 3741LS, Baarn

  • +31 (0)36 750 7000

  • info@cloudiction.nl