Over ons.

Cloudiction gelooft dat er geen einde zit aan wat technologie kan betekenen voor een organisatie. Kleine bedrijven zijn manoeuvreerbaar en voor hen is het gemakkelijk om de nieuwste of beste technologieën te implementeren. Daarentegen is dat voor middel- en grote organisaties een stuk uitdagender, maar wél lonender! Wij bieden deze klanten verschillende diensten als het adviseren, leveren, implementeren en beheren van (de beste) IT-oplossing.

Er zijn redenen waarom bedrijven kiezen om hun bedrijfsspecifieke software op bestaande systemen te draaien. Op het moment dat u geconfronteerd wordt met nieuwe investeringen op het gebied van ICT, dan is het wellicht een idee om met ons in gesprek te gaan. Zodra er namelijk sprake is van bedrijfsspecifieke software in combinatie met ‘de cloud’, dan zijn er valkuilen die wij al een keer van dichtbij hebben bekeken.

In deze situatie leveren wij maatwerk, want standaard IT past hier niet. Geen bedrijf is hetzelfde.– onze klanten merken dat ze bovendien besparingen in budget ondervinden — In dit proces helpen wij bedrijven, aantoonbaar, enorme besparingen te realiseren op hun ICT-budget. Cloudiction beantwoordt vragen van middelgrote organisaties rondom het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Wij hebben eigen gecertificeerde datacenters voor bedrijven van 50 tot 500 geautomatiseerde werkplekken. Benieuwd of we dat ook bij u kunnen bereiken? Connect dan met ons, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De cloud klinkt als iets dat van een andere planeet komt. Dit is het natuurlijk niet. Eigenlijk is de cloud een verzamelnaam voor ict-diensten die worden afgenomen van externe servers. Nog specifieker: Servers die niet in een serverruimte in eigen kantoor staan (on-premise). 

Deze clouddiensten worden afgenomen via het internet. Als klant van deze diensten heb je alleen een werkende internetverbinding nodig. De diensten lopen uiteen van mail in de cloud tot en met een totale cloud werkplek.

In Nederland! We kunnen zelfs aanwijzen op welke fysieke server en/of schijven jullie data staat. We vinden beveiliging dusdanig belangrijk dat onze datacenters de hoogste beveiligingscertificaten moeten bevatten.  In veel gevallen wordt hier niet overgedacht, maar met AVG / GDPR zijn deze onderwerpen belangrijker dan ooit. Niet ‘compliant’ zijn kan het einde van een organisatie betekenen.

De grootste spelers in de markt zorgen ervoor dat data van klanten in landen staat waar de regels zo gunstig mogelijk zijn voor zichzelf. Om een voorbeeld te noemen: Microsoft geeft aan dat data van bijvoorbeeld Office 365 of Azure binnen Europa blijft, als de data “actief” is. Er wordt niet aangegeven waar “inactieve” data wordt opgeslagen en wanneer data inactief is.

 

Vóór een inventarisatie is dit lastig om te bepalen, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Tijdens een inventarisatie krijgen we duidelijk in beeld waar de zwakheden zitten in de beveiliging. Deze zullen we altijd aanraden om te vervangen. Over het algemeen zien we dat een infrastructuur met kleine vernieuwingen ‘Cloud Ready’, betrouwbaarder en veiliger is. 

“DE KLANT CENTRAAL”.

De klanten en medewerkers van Cloudiction staan centraal omdat technologie waarde krijgt door mensen. De experts dringen door naar de kern van de organisatie en bedenken daarvoor een passende oplossing. Vervolgens werken de medewerkers met deze technologie wat de doorslag geeft aan het succes van de onderneming.

SUPPORT

We leveren altijd support. We zijn zelfs 24/7 beschikbaar om te ondersteunen, ook op feestdagen, vakanties en andere bijzondere dagen.

Altijd daar wanneer u ons nodig hebt

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DIENSTEN

Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar volgens strikte SLA's. Altijd met de hoogst mogelijke snelheid en afgestemd op jullie behoeftes.

Wij zorgen altijd voor de continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

SECURITY

Veiligheid is met AVG / GDPR en de groeiende hoeveelheid data kritieker dan ooit. Geef cybercriminelen geen kans in jouw organisatie.

De kracht van de CLOUD: security

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.