PaaS.

Cloudiction PaaS (Platform as a Service) is een dienst die we leveren vanuit onze uiterst veilige ISAE3402 type II gecertificeerde platform. Ook hosten we deze diensten vanuit meerdere Nederlandse datacenters.

Het doel van ons PaaS-platfom is het hosten van bedrijfskritische applicaties, maar ook bedrijfsspecifieke applicaties. Daarbij geldt dat beschikbaarheid en performance hoog in het vaandel staan. Overigens is het platform ook ideaal voor softwareontwikkelaars.

Onderhoud, updates en beheer van de onderliggende infrastructuur, O/S, middleware en runtime wordt georganiseerd door Cloudiction. Daardoor kunnen softwareontwikkelaars zich bezig houden met ‘slechts’ het ontwikkelen van een hoogstaande applicatie. Ook kan iedere codeer taal gebruikt worden zoals Java, Node.js en PHP.

Verder zijn er ook kostenvoordelen omdat er een ‘pay-per-use’-model gebruikt wordt. Dit is natuurlijk inclusief hoge up-time garanties en databeveiliging.

wifi beheer overal werken buiten laptop
PaaS

Wat is PaaS?

Alle systemen draaien optimaal samen door perfecte interne- en externe communicatie. Networking op het hoogste level.

Fysieke storage-systemen zijn onderdeel van het IaaS-platform. Ook alleen de hoogste kwaliteit van de meest bekende merken zetten we in. Overigens kijken we ook naar stroomverbruik en de belasting op het milieu.

Fysieke servers zijn onderdeel van het IaaS-platform. Daarnaast gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit van de meest bekende merken. Overigens kijken we ook naar stroomverbruik en de belasting op het milieu.

Op één systeem maar één besturingssysteem, dat is verleden tijd. Inmiddels creëren we zogenaamde virtuele lagen op de hardware. Hierdoor delen we hardware en kunnen de kosten laag blijven.

Normaal gesproken installeren wij Windows Server als O/S, maar op verzoek kan dit ook een ander operating system zijn.

Dat is software tussen een besturingssysteem en de toepassing die erop wordt uitgevoerd. Bovendien is deze vertaallaag eigenlijk verborgen en zorgt voor communicatie en gegevensbeheer speciaal voor gedistribueerde toepassingen.

Runtime beschrijft software en instructies die worden uitgevoerd terwijl je een applicatie draait. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een instructie niet expliciet gegeven is, maar wel nodig is voor het uitvoering van een code. Het is eigenlijk een bibliotheek code in algemene termen.

Met bovenstaande punten is een gedeelte van de ict-oplossing geregeld. Echter blijft data en applicatie staan. Deze managet uzelf. Overigens hoeft dat niet. U kunt ook SaaS afnemen. Bij SaaS heeft u de grootst mogelijke ontzorging.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.