Met securitybeheer minimaal een stap voor.

Virussen, malware en cyberaanvallen zijn niet meer weg te denken. Iedere dag heeft iedereen te maken met bijvoorbeeld spoofing of phishing. Op deze manier kunnen gegevens verdwijnen of buit gemaakt worden. Soms lijkt data onbelangrijk. Maar tegenwoordig kunnen alle niet belangrijke ‘stukjes’ samengevoegd worden tot één puzzel. Dat is het moment waar het serieus wordt en waar ons securitybeheer het verschil maakt.

Een datalek moet verleden tijd zijn, ook met AVG/GDPR in het achterhoofd. Met onze managed services staan we klaar om u onder andere te helpen met security. Waar zitten de potentiële lekken en hoe zorgen we dat uw situatie veilig is? We controleren preventief met virusscans en daarnaast voeren we updates door. Onze systemen houden alles nauwlettend in de gaten. Overigens geven we ook rapportages over de status.

security beheer avg proof mkb
cloudiction team kantoor

Wat is onze ervaring?

Sinds 2003 leveren wij allerlei clouddiensten aan een groot aantal klanten. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie- of serveroplossingen tot en met een complete werkplek in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij een ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons netwerkbeheer te bieden heeft?

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.