Serverbeheer.

Het kloppende hart van een netwerk is een server. Applicaties, data en e-mails worden allemaal gezamenlijk gebruikt, opgeslagen, ontvangen en verzonden. Echter is uitval van een server dan ook voor de continuïteit van uw bedrijf een probleem. Als gevolg is een betrouwbare server en betrouwbaar serverbeheer cruciaal om te blijven werken.

Proactief beheer zonder lasten
Het komt erop neer dat onze collega’s de status van systemen op de achtergrond monitoren. Daardoor zijn potentiële problemen gedetecteerd vóór dat ze merkbaar zijn. Alle virtuele machines worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Natuurlijk hoort onderhoud ook bij het beheer.

serverbeheer datacenter proactief beheer
Monitoring serverbeheer datacenter

Wat wordt er gemonitord met ons serverbeheer?

Naast monitoren zorgen we er ook voor dat het juiste materiaal op de juiste plaats is. Dit alles doen we binnen de gezamenlijk afgesproken tijd. Te denken valt aan harde schijven, CPU’s, moederborden en meer. Alles is vervangbaar. Onder andere worden de volgende zaken kunnen gemonitord:
1- Server gebruik
2- Server CPU’s
3- Geheugen
4- Harde schijven
5- Gebruikersbeheer
6- Beveilingsupdates
7- Applicatiebeheer
8- Software updates

Wie we zijn.

Sinds 2003 leveren wij allerlei clouddiensten aan een groot aantal klanten. Dit doen wij vanuit verschillende gecertificeerde datacenters door Nederland. In de datacenters zijn optimale omstandigheden gerealiseerd om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn alle cloud-oplossingen redundant gebouwd op de meest toonaangevende merken zoals HPE en Cisco.

Onze cloud-oplossingen bestaan uit verschillende bouwstenen die op flexibele basis zijn af te nemen. Van een mail-, telefonie- of serveroplossingen tot en met een complete werkplek in de cloud. Als ervaren cloud-specialist hebben wij een ruime ervaring in het migreren en beheren van complexe infrastructuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons netwerkbeheer te bieden heeft?

collega-cloudiction-cloud-werkplek

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.