Virtual CIO voor iedere onderneming.

De huidige organisatie vraagt de kennis en kunde van een CIO. Echter iedereen weet dat dit een grote investering vraagt. Toch is het belangrijk om te doen waar u goed in bent. Dus uzelf richten op de core-business. Bovendien kan dit met met onze Virtual CIO. Daardoor kunnen we strategische kansen benutten met een flexibel en schaalbaar IT-platform. Daarmee wordt de bewegingsvrijheid voor de organisatie groter. Zo profiteren onze relaties die gebruik maken van de Virtual CEO van optimale beveiliging, minimaal risico, hoog rendement, maximale service en bovenal; afstemming op de organisatie.

Topsport voor vooruitgang

Iedere C-level functie is topsport. Vanwege het opstellen van doelen is ook toewijding en focus nodig. Door het leveren van een maximale prestatie kan de organisatie blijven groeien. Daarmee begrijpt ieder bedrijf dat operations, marketing en financiën zeer belangrijk zijn in het halen van succes. Maar IT is constant aan verandering onderhevig. Technologie blijft in record tempo vernieuwen. Daarom is het een hele uitdaging om een duidelijke strategie en visie te houden en bij te sturen.

virtual cio team topsport

Project ondersteuner

Te weinig capaciteit op het project?

De kracht van ondersteuning

Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Projectleider

Een frisse blik op het project of behoefte aan volledige leiding?

Altijd op de juiste plaats

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.

Ict-professionals

Detachering kan noodzaak zijn. Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zorgen voor continuïteit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. We zijn altijd in voor een kop koffie.
virtual cio kantoor topprestatie

Virtual CIO in praktijk.

Vaak zien we organisaties waarbij een CIO-rol geen voltijd baan is. Ook het vinden van een part-time CIO is geen gemakkelijke klus. De oplossing is een vCIO en we hebben altijd een teamlid die past binnen de cultuur van uw organisatie. Het belangrijkste is dat deze vCIO part-time uren maakt. De punten die hierboven genoemd zijn nemen we mee bij het vervullen van de virtual CIO-rol. Dit resulteert in kwaliteit voor een betaalbare prijs, een strategie, beveiliging tegen bedreigingen, een IT-team dat kan bijspringen en u kan concurrenten een stap voorblijven.

Wanneer een virtual CIO.

Niet in iedere sector heeft digitale transformatie hetzelfde effect. Echter betekent voorop lopen mogelijk dat u een duurzaam concurrentievoordeel heeft. In dit geval is de organisatie vooraanstaand en booming. Eerder werd de rol van IT onderschat en kreeg een CFO een extra rol als CIO. Hedendaags past dat niet meer omdat specialistische kennis ontbreekt. In organisaties van 50 tot 250 werknemers is de rol van CIO geen fulltime baan. Dat komt door het budget dat ontbreekt.

Onze Virtual CIO’s worden gewaardeerd om hun IT-kennis en IT-ervaring. Want ze zijn lange tijd in de IT werkzaam en hebben bij voldoende bedrijven in de keuken gekeken. Strategische en budgettaire keuzes maken voor jouw organisatie is leidend. Immers wilt u maximaal rendement op de investeringen in IT. Naast het rendement is de komst AVG/GDPR een belangrijke ontwikkeling. Dit alles heeft te maken met dat een falende IT direct zorgt voor reputatieschade.

Een Virtual CIO zet u niet full-time in. De rol wordt afhankelijk van de organisatie parttime ingezet om op tactisch, operationeel en strategisch niveau te ondersteunen. Het wegnemen van risico’s en het behalen van een efficiënte IT zijn hoofddoelen.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.