Cloud hosting

Maatwerk IT voor ieder bedrijf
Implementeren en beheren van ICT-oplossingen
Eigen gecertificeerde datacenters

Wilt u graag in de cloud gaan werken en bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud hosting? Cloudiction in Baarn, nabij Hilversum, is een specialist met jarenlange ervaring op het gebied van cloudoplossingen. Zo kunnen wij de capaciteit van verschillende servers combineren om een enkele cloud-gehoste server aan te bieden. Bij cloud hosting wordt gebruik gemaakt van virtuele hardware, netwerk-, opslag- en samengestelde oplossingen.

De voordelen van cloud hosting voor de opslag van bedrijfsgegevens

Clouddiensten als cloud hosting bieden verschillende voordelen voor de opslag van bedrijfsgegevens. Cloud hosting is de perfecte oplossing voor vele bedrijven en brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Meer mogelijkheden voor flexwerken, omdat u altijd en overal bij uw bedrijfsgegevens kunt;
  • Het beheer van de cloud server zit bij de prijs van de clouddiensten die u afneemt inbegrepen, dus u heeft geen eigen beheerders meer nodig voor uw servers;
  • De cloud server is altijd up-to-date en daarmee ook compatible met de software die u gebruikt;
  • Cloud hosting is flexibel in te zetten en aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Verandert het aantal werknemers? Dan zijn de diensten eenvoudig uit te breiden of in te krimpen;
  • U bent niet langer afhankelijk van fysieke servers of computers voor de opslag van uw gegevens. Is uw computer vastgelopen of is er onverhoopt brand uitgebroken? Geen nood, uw gegevens staan uw werkplek in de cloud, dus die kunt u nog terughalen.
wifi beheer overal werken buiten laptop

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in cloud hosting en wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd naar onze ICT-oplossingen voor het mkb? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 036 750 7000 of door het sturen van een e-mail naar info@cloudiction.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.