Public cloud

Het doel van onze cloud consulting dienst is simpel; wij willen dat jouw ICT voldoet aan eisen vanuit jouw organisatie. Bovendien kijken we gezamenlijk hoe ICT het beste kan bijdragen aan jouw operationele en strategische doelen. Zoals het doel om meer gebruik te maken van cloud computing. Dat is geen gemakkelijke keuze en er zijn valkuilen die wij van dichtbij gezien hebben.

Het kan namelijk zijn dat je advies wilt over wat het beste past in jouw organisatie. Neem bijvoorbeeld de vraag wat voor soort cloud ingezet moet worden. Zoals een private-, hybrid– of public cloud. Onze afdeling cloud consulting krijgt de meest uiteenlopende vragen waar jouw organisatie behoefte voorop staat.

Vragen die we zoal krijgen: “Welke diensten passen het beste bij jouw IT-omgeving?” en “wat voor managed services zijn daar voor nodig?”. Vaak worden ICT-oplossingen in de cloud overwogen omdat het kosten kan besparen. Echter kan het zijn dat besparingen gering zijn, maar waarvoor kies je dan een cloud?
Public cloud demo

Bent u benieuwd hoe een public cloud werkt als je alles uitbesteedt? Wij geven je graag een demo!

On-premise vs cloud

Ook benieuwd naar alle voor- en nadelen van verschillende clouds? Antwoord op al je vragen.

AWS

Amazon Web Services is de grootste cloud servces platform ter wereld. Tegen beperkte kosten kan een complexe ICT-omgeving gebouwd worden. Ook is schaalbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd bij Amazon Web Services.

Microsoft Azure

Totale vrijheid is vaak wat ontbreek bij public clouds. Echter is Microsoft koploper als het gaat om vrijheden. Zo zijn er veel mogelijkheden voor de hosting van applicaties, databases en storage. Ook kunnen veel apparaten, besturingssystemen en programma’s gebruikt worden op het open platform.

Google Cloud Platform

Communicatie, samenwerken en opslaan is iets dat Google Cloud Platform heeft laten excelleren als cloud-partij. Bovendien heb je een suite met mogelijkheden om data, ICT-infrastructuren, applicaties en websites te hosten.

Onze aanpak

Personal touch
Wij onderscheiden ons op verschillende manieren in de markt. Maar personal touch is iets waar we trots op zijn. Jij staat altijd centraal en wij hebben altijd persoonlijk contact.

Geen overbodige procedures, maar een eerlijk hands-on team die klaar staat voor uitdagingen. Zo kunnen wij adviseren, bouwen en beheren op een ander niveau.

Advies
Wat kan technologie betekenen voor jouw bedrijf? Welke techniek is de moeite waard om te implementeren? Wij overzien het gehele speelveld en hebben ervaring in jouw branche. Daardoor kunnen wij jouw doelstelling vertalen naar een heldere ICT-oplossing. Overigens bouwen en beheren wij deze ook.

Bouwen
Sinds de vroege jaren ’90 zijn wij actief op de ICT-markt voor mkb’ers. Ons doel is simpel, maar heilig: ontzorgen door de beste ICT-oplossing te leveren. Overigens vinden wij ook dat een ICT-oplossing maatwerk is. Bovendien zullen we kosten besparen als we standaardiseren waar mogelijk.

Een technische oplossing kan bestaan uit cloud services, colocatie, dedicated servers, redundante storage-omgevingen, (glasvezel)verbindingen en beveiligingsoplossingen. In praktijk zien we dat een combinatie van cloud en een lokale infrastructuur de beste match is.

Beheren
Proactieve managed services of ICT-beheer. Voor ons maakt het niet uit wat voor omgeving u heeft. Alles draait om continuïteit 24 uur per dag, 7 dagen er week en 365 dagen per jaar.

Daarom leveren we een breed scala aan diensten zoals beheer, support, service en controle. Overigens is onze stelling als volgt: ‘wat goed werkt, kan nog beter werken.’.
start een dialoog

Microsoft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Altova

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Philadelphia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Cisco

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidun.

Ben jij klaar voor de veranderingen
van de toekomst?

Ga met ons de dialoog aan

Start een dialoog