Public cloud.

Cloudiction is onafhankelijk. Daarom integreren we iedere gewenste bekende cloud eenvoudig met uw ict-omgeving. Denk hierbij aan Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Hier kunnen uw applicaties, data, analyses van data en nog meer gehost worden.

Wat is de rol van Cloudiction als de cloud bij één van de bekende clouds? We bieden managed services en advies. Allereerst beheren we de public cloud. Hierdoor heeft u zelf niet te investeren in personeel met bijhorende opleidingen. Ook maakt u gebruik van onze hoogwaarde specialisten waardoor u zich kan richten op de core-business.

Verder adviseren we over de public cloud. Hoe kunt u de transitie succesvol maken? Daarnaast kijken we welke hyperscale cloud het beste past bij uw ict-omgeving. Overigens kunnen we ook een koppeling maken met uw lokale omgeving(en) en private cloud.

Ons doel is de perfecte ict-omgeving in uw situatie. Wij begrijpen uw uitdagingen en zorgen voor de ideale mix voor de hoogste efficiëntie tegen laagste kosten.

wifi beheer overal werken buiten laptop
wifi-netwerk-loods-haven

Onze aanpak:

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren in de markt. Maar personal touch is iets waar we trots op zijn. U staat altijd centraal en wij hebben altijd persoonlijk contact.

Geen overbodige procedures, maar een eerlijk hands-on team die klaar staat voor uitdagingen. Zo kunnen wij adviseren, bouwen en beheren op een ander niveau.

Wat kan technologie betekenen voor uw bedrijf? Welke techniek is de moeite waard om te implementeren? Wij overzien het gehele speelveld en hebben ervaring in uw branche. Daardoor kunnen zij uw doelstelling vertalen naar een heldere ict-oplossing. Overigens bouwen en beheren wij deze ook.

Sinds de vroege jaren ’90 zijn wij actief op de ict-markt voor mkb’ers. Ons doel is simpel, maar heilig: ontzorgen door de beste ict-oplossing te leveren. Overigens vinden wij ook dat een ict-oplossing maatwerk is. Bovendien zullen we kosten besparen als we standaardiseren waar mogelijk.

Een technische oplossing kan bestaan uit cloud services, colocatie, dedicated servers, redundante storage-omgevingen, (glasvezel)verbindingen en beveiligingsoplossingen. In praktijk zien we dat een combinatie van cloud en een lokale infrastructuur de beste match is.

Proactieve managed services of ict-beheer. Voor ons maakt het niet uit wat voor omgeving u heeft. Alles draait om continuïteit 24 uur per dag, 7 dagen er week en 365 dagen per jaar.

Daarom leveren we een breed scala aan diensten zoals beheer, support, service en controle. Overigens is onze stelling als volgt: ‘wat goed werkt, kan nog beter werken.’.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.